İngiltere Premier Lig Christian Eriksen, Manchester United'da!

Christian Eriksen, Manchester United'da!

15.07.2022 - 17:18 | Son Güncellenme:

Manchester United, Christian Eriksen ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı

Christian Eriksen, Manchester Unitedda

Manchester United, Christian Eriksen ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Haberin Devamı

Transfer sonrasında Christian Eriksen şu açıklamalarda bulundu: Manchester United özel bir kulüp ve başlamak için sabırsızlanıyorum. Birçok kez Old Trafford'da oynama ayrıcalığına sahip oldum ama bunu United'ın kırmızı formasıyla yapmak inanılmaz bir duygu olacak. Erik ten Hag'ın Ajax'taki başarılarını biliyorum. O, harika bir teknik direktör. Hâlâ büyük hedeflerim var, başarabileceğimi biliyorum. Manchester United, yolculuğuma devam etmek için mükemmel bir yer.

EURO 2020’de geçirdiği kalp durması sonrası kalp pili takılan ve sahalardan bir süre uzak kalan Christian Eriksen, geçtiğimiz ara transfer döneminde Brentford ile yarım sezonluk bir anlaşma yapmıştı. Danimarkalı yıldız, İtalya'daki kurallar sebebiyle Inter'den ayrılmak zorunda kalmıştı. Yaklaşık 8 ay sonra Brentford formasıyla Premier Lig'de futbola geri dönen Eriksen, sezonu 11 maçta 1 gol ve 4 asistle tamamlamıştı. Sergilediği performansla yeniden dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Haberin Devamı

Danimarkalı yıldız Dünya Kupası’nda yeniden milli takımda olmak istediği için ilk 11’de oynamak istiyor. Yves Bissouma transferi sonrası geri dönmek istediği Tottenham’a gitmekten bu yüzden vazgeçen Eriksen Manchester United'da karar kıldı.