Fenerbahçe Christoph Daum: Ali Koç'a dua ediyorum | Sergen Yalçın için çok konuşulacak sözler

Christoph Daum: Ali Koç'a dua ediyorum | Sergen Yalçın için çok konuşulacak sözler

20.11.2023 - 12:04 | Son Güncellenme:

Ülkemizde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor'u çalıştıran efsane teknik direktör Christoph Daum çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Alman çalıştırıcı, Ali Koç ve Sergen Yalçın hakkında da konuştu. İşte detaylar...

Christoph Daum: Ali Koça dua ediyorum | Sergen Yalçın için çok konuşulacak sözler

Fenerbahçe ve Beşiktaş'la şampiyonluk yaşayan efsane teknik direktör Christoph Daum, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Akciğer kanseri ile mücadele eden 74 yaşındaki futbol adamı Maçkolik'e verdiği röportajda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Beşiktaş'ta birlikte çalışma fırsatı yakaladığı Sergen Yalçın hakkında konuştu.

Daum'un açıklamalarından ön plana çıkanlar şu şekilde:

'ALİ KOÇ İÇİN DUA EDİYORUM'

"Ali Koç benim en iyi arkadaşlarımdan biri ve onun Fenerbahçe için neler yaptığını biliyorum. Sık sık eleştiriye maruz kaldı ama o Fenerbahçe ile devam etti. Bence pek çok başkan istifa ederdi. O Fenerbahçe'yi önemsiyor ve onun şampiyon olması için Allah'a dua ediyorum."

Christoph Daum: Ali Koça dua ediyorum | Sergen Yalçın için çok konuşulacak sözler

'SERGEN YALÇIN'DA BAGGİO POTANSİYELİ VARDI AMA...'

"Beşiktaş'ta o dönem dünyanın en iyi oyuncularından biri olan Sergen Yalçın'la çalıştım. O dönem Juventus'tan Roberto Baggio dünyanın en önemli oyuncularından biriydi ancak Sergen de aynı potansiyele sahipti. Fakat Sergen kumarla ve atlarla çok ilgileniyordu."

Haberin Devamı

'ALEX'İN VÜCUDUNDA GENETİK BİR ŞEYLER VAR'

"Alex de Souza'nın tek ayağı takımdaki diğer 20 ayaktan daha fazla hisse sahipti. Asla öngöremeyeceğiniz beklenmedik şeyler yapardı. Vücudunda genetik bir şeyler var, inanılmaz."

Yazarlar