Fenerbahçe Cieslihski'den çarpıcı iddia: Fenerbahçe'yi şampiyon yapıp 30 milyon euroya gider!

Cieslihski'den çarpıcı iddia: Fenerbahçe'yi şampiyon yapıp 30 milyon euroya gider!

14.10.2023 - 12:58 | Son Güncellenme:

'Turkish Delight 2018'in yazarı Polonyalı Türk futbolu uzmanı Filip Cieslihski, Fenerbahçe formasıyla harika işlere imza atan Sebastian Szymanski ile ilgili çarpıcı iddia ortaya attı.

Cieslihskiden çarpıcı iddia: Fenerbahçeyi şampiyon yapıp 30 milyon euroya gider

Turkish Delight 2018 eserinin yazarı Polonyalı Türk futbolu uzmanı Filip Cieslihski, hem Fenerbahçe'de hem de Polonya Milli Takımı'nda harika bir performans ortaya koyan Sebastian Szymanski'yi değerlendirdi.

Haberin Devamı

İşte Cieslihski'nin yorumları:

"Szymanski'nin Fenerbahçe'deki başlangıcından daha iyisini yapmayı hayal edemezdi. Tabii ki takımın tüm maçlarını izlerken, bazen onun daha az görünür olduğu anlar oluyor. Her zaman oyunun mutlak lideri değil. Bu rol Fred'de ama Szymanski'nin çok etkili olduğu ve bunun rakamlara yansıdığını, Avrupa'nın büyük kulüplerinin dikkatini çektiği de bir gerçek.

Cieslihskiden çarpıcı iddia: Fenerbahçeyi şampiyon yapıp 30 milyon euroya gider

'DÜNYA AÇILAN BİR PENCERE'

Szymanski, F.Bahçe'deki macerayı 'dünyaya açılan bir pencere' olarak ele almalı. Bu zaten oluyor ve bunun için çok çalışıyor. Artık kulübe yakın medya Szymanski'yi sık sık Fenerbahçe'de oynayan son büyük 10 numarayla, yani Brezilyalı Alex de Souza'yla karşılaştırıyor. Her ikisi de benzer rakamlara ulaşmıştı. Ayrıca Szymanski'nin 16 maçta 8 golü ve 4 asistinin bulunması da takip edilmesi için yeterli bir neden.

Haberin Devamı

Cieslihskiden çarpıcı iddia: Fenerbahçeyi şampiyon yapıp 30 milyon euroya gider

'NAPOLI, FIORENTINA VE LIVERPOOL TAKİP EDİYOR'

Napoli, Fiorentina ve Liverpool'un gözlemcileri başta olmak üzere birçok kulüp onu takip ediyor. F.Bahçe de bunun bilincinde ve oyuncunun serbest kalma maddesini yükselten sözleşme için müzakere yapmak istiyor. Bu şekilde isteyenlere karşı eli güçlü olacak.

Yazarlar