Karagümrükspor Colin Kazım-Richards'tan şoke eden Pirlo iddiası: Maçtan önce sigara içmelerine izin veriyordu

Colin Kazım-Richards'tan şoke eden Pirlo iddiası: Maçtan önce sigara içmelerine izin veriyordu

12.10.2023 - 12:20 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük forması giyen Colin Kazım-Richards, Andrea Pirlo'nun maçlar öncesinde İtalyan futbolcuların sigara kullanmalarına izin verdiğini söyledi.

Colin Kazım-Richardstan şoke eden Pirlo iddiası: Maçtan önce sigara içmelerine izin veriyordu

Geçtiğimiz sezon Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te forma giyen Colin-Kazım Richards, gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. İngiliz asıllı Türk forvet, geçtiğimiz yıl Fatih Karagümrük'ün teknik direktörlüğünü yapan İtalyan teknik adam Andrea Pirlo'nun maçlar öncesinde İtalyan futbolcuların sigara kullanmalarına izin verdiğini belirtti.

Haberin Devamı

"İNSANLAR ŞOKE OLSUN DİYE SÖYLEMİYORUM"

Filthy Fellas podcast yayınına konuşan Colin Kazım, Andrea Pirlo'nun İtalyan oyuncuların sigara içmelerine izin verdiğini ve bu durumun Türkiye'de alışılagelmişin dışında olduğunu söyledi.

İngiliz asıllı Türk forvet farklı kültürlerden olması sebebiyle bu durumun normal karşılanabileceğini aktarırken "Sigara içen çok İtalyan vardı. Türkiye'de içebilirsiniz ama bu biraz teknik direktörünüzün tutumuna bağlı. Ama geçen sene Andrea Pirlo, İtalyan oyuncuların sigara içmelerine izin verdi ve maçtan önce bile sigara içmeyi bırakmadılar. Bu tamamen farklı bir kültür, bu yüzden insanları şok etmek için bir şey söylemiyorum." ifadelerini kullandı.

Colin Kazım-Richardstan şoke eden Pirlo iddiası: Maçtan önce sigara içmelerine izin veriyordu

GEÇTİĞİMİZ SEZON 5  İTALYAN FORMA GİYDİ

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük'te Andrea Pirlo'nun görev yaptığı 2022-2023 sezonunda 5 İtalyan futbolcu Fatih Karagümrük'te forma giydi. Kaleci Emiliano Viviano, savunma oyuncusu Davide Biraschi, orta saha oyuncuları Matteo Ricci ve Andrea Bertolacci ile forvet hattında Fabio Borini; Fatih Karagümrük'ün kadrosunda yer almıştı.

Bu futbolculardan sadece Davide Biraschi ile yola devam edildi. Davide Biraschi bu sezon da Fatih Karagümrük formasını giyiyor.

Colin Kazım-Richardstan şoke eden Pirlo iddiası: Maçtan önce sigara içmelerine izin veriyordu

PIRLO İLE SEZON SONUNDA YOLLAR AYRILDI

Fatih Karagümrük ile başarılı bir sezon geçiren Andre Pirlo, kırmızı-siyahlıları 51 puanla 7'inci sıraya kadar taşıdı. Fatih Karagümrük tarihinin en iyi Süper Lig derecesini Andrea Pirlo yönetiminde elde etti. Fatih Karagümrük ile 34 maçta görev yapan Andrea Pirlo 1.29 puan ortalaması tutturdu. 34 maçta 11 galibiyet, 12 mağlubiyet ve 11 beraberlik alan Andrea Pirlo ile sezon sonunda yollar ayrıldı. Pirlo'nun yerine Alpaslan Erdem göreve getirildi.

PIRLO'NUN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Teknik direktörlüğe Juventus'u U23 takımında başlayan Pirlo, kısa süre içinde A takım teknik direktörlüğüne getirildi. İtalyan devinde 52 maçta görev yapan İtalayn efsane, 2.15'lik puan ortalaması ile dikkatleri üzerine çekmesine rağmen görevden alınmıştı. Juventus'tan sonra Türkiye'de Fatih Karagümrük'ün teknik direktörlük görevine getirilen Pirlo, tüm kulvarlarda kırmızı-siyahlıların başında 34 maçta yer aldı. Fatih Karagümrük'ten ayrılan Andrea Pirlo, İtalya'dan Sampdoria'nın teknik direktörlük görevine getirildi. Sampdoria ile 2023-2024 sezonunda 10 maça çıkan Pirlo, tüm kulvarlarda 2 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti.

Haberin Devamı

Colin Kazım-Richardstan şoke eden Pirlo iddiası: Maçtan önce sigara içmelerine izin veriyordu