İngiltere Premier Lig Cristiano Ronaldo rekorlara doymuyor! Kariyerinde 700. gol

Cristiano Ronaldo rekorlara doymuyor! Kariyerinde 700. gol

10.10.2022 - 00:10 | Son Güncellenme:

Premier Lig'in 10. hafta maçında Manchester United, Everton'a konuk oldu. Zorlu müsabaka Goodison Park'da oynandı. Heyecan dolu müsabaka Manchester United'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Dünya yıldızı Cristiano Ronaldo bu sezon ilk lig golünü attı.

Cristiano Ronaldo rekorlara doymuyor Kariyerinde 700. gol

Premier Lig 10. hafta mücadelesinde Everton, Manchester United ile kozlarını paylaştı. Kritik maç Goodison Park'da oynandı. Futbolseverler bu maça yoğun ilgi gösterdi. Heyecan dolu karşılaşmayı Manchester United 2-1 kazandı. Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Antony ve 44. dakikada Cristiano Ronaldo kaydetti. Everton'ın tek golü 5. dakikada Iwobi'den geldi.

Haberin Devamı

Maça yedek başlayan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo 29. dakikada sakatlanan Martial'in yerine oyuna dahil oldu. Tecrübeli futbolcu bu sezonki ilk golünü kaydetti.

MANCHESTER DERBİSİNDE KULÜBEDE KALDI

En son Manchester derbisinde ezeli rakiplerine 6-3 mağlup olan Kırmızı Şeytanlar'da forma şansı bulamayan Portekizli yıldızın saha kenarındaki ifadesi mutlu olmadığına yönelik iddiaları beraberinde getirmişti.

Haberin Devamı

Mücadeleye yedek başlayan Portekizli isim zaman zaman ekranlara geldi. Yedek kulübesinde maçı takip eden Ronaldo'nun mutsuzluğu dikkat çekti. Ağır bir yenilgi alan Manchester United'da Ten Hag, Ronaldo'yu oyuna sokmadı.

Haberin Devamı

İNANILMAZ BİR GOL KAÇIRDI

UEFA Avrupa Ligi'nde Omonia deplasmanında gol atmaya istekli olan Ronoldo bir türlü kale çizgisini geçemedi. Dakikalar 78'i gösterdiğinde Diego Dalot'un pasında Ronaldo kalecinin dışarda kalmasını değerlendiremedi. Kalede sadece bir futbolcunun bulunduğu esnada Ronaldo şutu direğe nişanladı.

Cristiano Ronaldo rekorlara doymuyor Kariyerinde 700. gol

KULÜP KARİYERİNDE 700. GOL

Yıldız futbolcu bu sezon ligdeki ilk golünü deplasmanda Everton'a attı. Attığı golle kulüp kariyerinde 943. maçında 700. golüne ulaştı. Bu gollerin 450'sini Real Madrid, 144'ü Manchester United, 101'ini Juventus ve 5'ini de Sporting formasıyla kaydetti.

Manchester United hanesine yazdırdığı 3 puan ile ligdeki puanını 15'e çıkarttı. Frank Lampard'ın çalıştırdığı Everton 6 maç sonra mağlup oldu. Söz konusu maçlarda 4 beraberlik 2 galibiyet elde etmişti.

Cristiano Ronaldo rekorlara doymuyor Kariyerinde 700. gol


SEZON SONUNA KADAR KALACAK

İngiliz basınından Ronaldo ile ilgili bir iddia daha geldi. ESPN'de yer alan habere göre hiçbir kulüp Ronaldo'yu Ocak ayında transfer etmek istemiyor. Habere göre Ronaldo'nun sezon sonuna kadar Manchester United'ta kalacağı ve sözleşmesinin sona ermesinin ardından kulüp arayışına geçeceği ifade edildi.

Haberin Devamı