Dünya Kupası Cristiano Ronaldo yol ayrımında! Transfer kararı aralarını açtı

Cristiano Ronaldo yol ayrımında! Transfer kararı aralarını açtı

15.12.2022 - 18:48 | Son Güncellenme:

Manchester United'ın sözleşmesini feshettiği Cristiano Ronaldo konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Ada basını, Real Madrid'in tesislerinde bireysel antrenmanlarına devam eden Portekizli yıldızın transfer kararını duyurdu. Portekizli yıldızın bu karar nedeniyle 20 yıllık birlikteliğini sona erdirebileceği kaydedildi.

Cristiano Ronaldo yol ayrımında Transfer kararı aralarını açtı

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda çeyrek final aşamasında Fas'a elenen Portekiz Milli Takımı'nda Cristiano Ronaldo'nun geleceği konusundaki belirsizlik devam ediyor. Manchester United'ın sözleşmesini feshettiği 37 yaşındaki yıldız oyuncunun Real Madrid tesislerinde antrenmanlara başlaması dikkat çekti. Portekizli oyuncunun transfer konusundaki kararını verdiği ve bu karar nedeniyle 20 yıllık ortaklığın sona erebileceği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Manchester United'da Erik ten Hag'la arasında büyük bir kriz çıkan Cristiano Ronaldo, Ada basınına açıklamalarda bulunmuştu. Portekizli yıldızın verdiği röportajda, "Erik ten Hag bana hak ettiğim şekilde saygı duymuyor. Belki de Tottenham maçında bu yüzden stattan ayrıldım. Bu hareketimden dolayı muhtemelen pişmanım ama hoca tarafından kışkırtıldığımı hissettim" ifadelerini kullanması sonrası Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesini feshetti.

Cristiano Ronaldo yol ayrımında Transfer kararı aralarını açtı

BÜYÜK KAYIP

Manchester United'ın sözleşmesini sona erdirmesi sonrası Cristiano Ronaldo büyük bir kazançtan oldu. Yıldız futbolcunun haftalık 500 bin sterlinlik maaşla imzaladığı sözleşme sona erdi. Cristiano Ronaldo'nun bu dev kayıp nedeniyle menajeri Jorge Mendes'le arasının açıldığı kaydedildi.

Haberin Devamı

PORTEKİZ ELENDİ, MADRİD'E GELDİ

Cristiano Ronaldo, 2022 Dünya Kupası'nda Portekiz Milli Takımı formasıyla büyük bir hayal kırıklığı yarattı. 37 yaşındaki yıldızın teknik direktör Fernando Santos'la arasının iyi olmadığı gözlemlendi. Cristiano Ronaldo, Fas'a kaybedilen ve Katar macerasının sona erdiği müsabaka sonrası hiçbir takım arkadaşıyla konuşmadan doğrudan soyunma odasına gitti.

Katar'daki Dünya Kupası serüveni hayal kırıklığıyla sona eren Cristiano Ronaldo sürpriz bir hamlede bulundu. 37 yaşındaki yıldız futbolcu, Real Madrid yönetimiyle görüştü ve kulübün tesislerini kullanmak için izin aldığı kaydedildi. Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid tesislerinde tek başına antrenman yaptığı ve formunu korumayı hedeflediği belirtildi.

Cristiano Ronaldo yol ayrımında Transfer kararı aralarını açtı

AL-NASSR'DAN İNANILMAZ TEKLİF

Bonservisi elinde bulunan ve geleceği konusundaki belirsizlik devam eden Cristiano Ronaldo için inanılmaz transfer iddiaları ortaya atıldı. Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'ın 37 yaşındaki yıldıza yıllık 200 milyon eurodan 2,5 yıllık sözleşme teklif ettiği belirtildi. Marca'da yer alan haberde; Cristiano Ronaldo'nun bu teklifi kabul etmesi halinde 500 milyon euroluk bir kazancı cebine koayacağı vurgulandı.

Öte yandan Cristiano Ronaldo için bir başka iddia İspanya basınından AS'tan geldi. AS'ta yer alan haberde; Katar ekiplerinden Al-Sadd'ın 37 yaşındaki yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçtiği belirtildi.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo yol ayrımında Transfer kararı aralarını açtı

RONALDO'NUN HEDEFİ AVRUPA

Daily Mail'de yer alan habere göre; Cristiano Ronaldo'nun Arap kulüplerinden gelen bu tekliflere rağmen Avrupa'da kariyerini sürdürmeyi planladığı aktarıldı. Cristiano Ronaldo'nun bu kararını menajeri Jorge Mendes'e de ilettiği belirtildi. Cristiano Ronaldo'nun bu kararı nedeniyle Jorge Mendes ile arasının açıldığı vurgulandı.

Jorge Mendes'in yıldız futbolcu için Avrupa kulüplerini ikna edemediği, Cristiano Ronaldo'nun bu nedenle ünlü menajerle 20 yıllık ortaklığını sona erdirebileceği belirtildi.

Nacional altyapısında futbola başlayan Cristiano Ronaldo daha sonra Sporting Lizbon, Manchester United, Real Madrid ve Juventus formaları giydi. 37 yaşındaki yıldız için toplam 247 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Yıldız oyuncu bu süreçte 701 gol ve 223 asist üretti.