İngiltere Premier Lig Cristiano Ronaldo'ya büyük şok! Hiçbir kulüp istemiyor

Cristiano Ronaldo'ya büyük şok! Hiçbir kulüp istemiyor

07.10.2022 - 16:52 | Son Güncellenme:

Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun Ocak ayında takımdan ayrılabileceği iddia edilmişti. İngiliz basını hiçbir kulübün Ronaldo'yu transfer etmek istemediğini ve yıldız oyuncunun sezon sonuna kadar Manchester United'ta kalabileceğini duyurdu.

Cristiano Ronaldoya büyük şok Hiçbir kulüp istemiyor

Cristiano Ronaldo, kariyerinin en kötü günlerini geçiriyor. Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından biri olarak kabul edilen Portekizli yıldızın Ocak ayında takımdan ayrılabileceği iddia edilmişti. The Times, Manchester United Menajeri Erik Ten Hag ile problem yaşayan Ronaldo'nun Ocak ayında takımdan ayrılmaya hazırlandığını ifade etmişti.

Haberin Devamı

SEZON SONUNA KADAR KALACAK

Haberde Erik Ten Hag ve Manchester United yetkililerinin bu konuda uzalşam sağladığı belirtilmişti. İngiliz basınından Ronaldo ile ilgili bir iddia daha geldi. ESPN'de yer alan habere göre hiçbir kulüp Ronaldo'yu Ocak ayında transfer etmek istemiyor. Habere göre Ronaldo'nun sezon sonuna kadar Manchester United'ta kalacağı ve sözleşmesinin sona ermesinin ardından kulüp arayışına geçeceği ifade edildi.

Cristiano Ronaldoya büyük şok Hiçbir kulüp istemiyor

YAZ AYLARINDA DEVLER İLGİ GÖSTERDİ

ESPN'de yer alan haberin detayında Ronaldo'nun Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir kulübe imza atmakta ısrarcı olduğu vurgulandı.  Napoli, Atletico Madrid ve Chelsea gibi kulüpler sezon başında Ronaldo'ya ilgi gösterse de resmi bir hamle gerçekleşmedi.

Haberin Devamı

AL-HİLAL'DEN İNANILMAZ TEKLİF

Portekizli dünya yıldızı için tek resmi teklif Suudi Arabistan kulübü Al-Hilal'den geldi. Al-Hilal kulübünün yaz aylarında Ronaldo'ya haftalık 2 milyon 300 bin euro teklif ettiği fakat hem oyuncunun hem kulübün bu teklifi geri çevirdiği belirtildi.

GALATASARAY İDDİASI

The Sun'ın ESPN'e dayandırdığı haberin detayında Galatasaray'ın Ronaldo transferi için her şeyini ortaya koyacağı iddia edildi.

Cristiano Ronaldoya büyük şok Hiçbir kulüp istemiyor