Basketbol Çukurova Basketbol'dan tepki! İspanya'da yemekten zehirlendiler

Çukurova Basketbol'dan tepki! İspanya'da yemekten zehirlendiler

26.10.2022 - 21:22 | Son Güncellenme:

Euroleague Kadınlar B Grubu'nda Perfumerias Avenida ile karşılaşacak olan Çukurova Basketbol, çok sayıda oyuncu ve personellerinin oteldeki yemeklerden dolayı rahatsızlık yaşamasına tepki gösterdi.

Çukurova Basketboldan tepki İspanyada yemekten zehirlendiler

Çukurova Basketbol, Euroleague Kadınlar B Grubu'nda oynayacakları Perfumerias Avenida maçı öncesi çok sayıda oyuncu ve personellerinin rahatsızlık yaşadığını, bu durumun şaibeli olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

İŞTE O AÇIKLAMA

Hem hava şartlarına hemde psikolojik olarak hazırlanabilmek adına iki gün öncesinden yani pazartesi günü gittiğimiz İspanya/ Salamanca’da oyuncularımızdan Jonquel Jones, Gamze takmaz, Özge Yavaş Özışık’ta
kondisyonerlerimizden Hiltima Taşer’de, konakladığımız otelde yedikleri yemeklerden kaynaklı olduğunu düşündüğümüz; mide bulantısı, halsizlik istifra gibi şikayetler başlamış olup, maç saati yaklaştıkça tüm takıma yayılmıştır. İddalı bir kadro kurarak tek hedefimizin Euroleague women’da final oynamak olduğu tüm tarafların maludur. Daha sezonun ilk maçında bu tarz şaibeli bir durumu kabullenmiyor, Federasyonumuzun konunun takipçisi olmasını özellikle rica ediyoruz.