Diğer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ampute Futbol Milli Takımı'nı yalnız bırakmadı! Şampiyonlara tebrik yağdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ampute Futbol Milli Takımı'nı yalnız bırakmadı! Şampiyonlara tebrik yağdı

09.10.2022 - 21:44 | Son Güncellenme:

Ampute Futbol Milli Takımı, Türkiye'de düzenlenen Ampute Futbol Dünya Kupası'nda zafere ulaştı. Ampute Futbol Milli Takımı'nın oynadığı final maçını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tribünden takip etti. Ampute Futbol Milli Takımı'nın şampiyonluğu sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ampute Futbol Milli Takımını yalnız bırakmadı Şampiyonlara tebrik yağdı

Türkiye'de düzenlenen Ampute Futbol Dünya Kupası'nda Ampute Futbol Milli Takımı şampiyon oldu. Ampute Futbol Milli Takımı'nın Angola ile oynadığı dev finali Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan protokol tribününden takip etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ampute Futbol Milli Takımı'nın zaferi sonrası açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

"BU HIRSIN ÖNÜNDE HİÇBİR ŞEY DAYANMAZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şampiyonluk sonrası mesajında, "Bir ders var. Engelli kardeşlerimizin hırsı, azmi ve kararlılığı futbolun diğer sağlam branşlarına örnektir. Bu azim ve hırsın önünde hiçbir şey dayanmaz. Ampute Milli Takımımızı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul'da düzenlenen 2022 Ampute Futbol Dünya Kupası'nda rakibi Angola’yı finalde mağlup ederek şampiyon olan Ampute Futbol Milli Takımı’nı yayımladığı mesajla tebrik etti.

Haberin Devamı

Bakan Kasapoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin ev sahipliğinde İstanbul’da düzenlenen 2022 Ampute Futbol Dünya Kupası'nda Angola’yı finalde mağlup ederek şampiyon olan Ampute Futbol Milli Takımımızı kutluyorum. Tarihinde ilk kez Dünya Şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımımızın başarısında emeği olan oyuncuları, teknik heyeti, yönetimi tebrik ediyorum. Nef Stadı’nda oynanan final maçında millilerimize destek veren sporseverlere de teşekkür ediyorum. Bizler için her zaman gurur vesilesi olan Ampute Futbol Milli Takımımızın başarılarının devamını diliyorum.”

"ŞAMPİYON TÜRKİYE"

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Twitter hesabından, 'Şampiyon Türkiye' yazarak kupa töreninden fotoğraflar paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ampute Futbol Milli Takımını yalnız bırakmadı Şampiyonlara tebrik yağdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ampute Futbol Milli Takımını yalnız bırakmadı Şampiyonlara tebrik yağdı

PEŞ PEŞE TEBRİK MESAJLARI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Dünya Şampiyonu olan Ampute Futbol Millî Takımımızı gönülden kutluyorum. Sizinle gurur duyuyoruz. Tebrikler Bizim Çocuklar

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Ampute Milli Takımımız, Angola’yı 4-1 mağlup ederek dünya şampiyonu oldu. Azmin, inancın, disiplinin, gayretin elinden ne kurtulmuş ki. Sizinle gurur duyuyoruz. Bravo size.

Haberin Devamı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Bizim Çocuklar Dünya’nın en iyisi! Ortaya koyduğunuz azim ve mücadeleyle Dünya Şampiyonluğu’ndan çok daha fazlasını bizlere yaşattığınız için teşekkür ediyoruz. Sizinle gurur duyuyoruz.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: Size zaten Dünya Şampiyonluğu yakışırdı. Helal olsun Bizim Çocuklar! Gururumuzsunuz.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci: Şampiyon İstanbul’da tarih yazdı. Dünya Şampiyonu olan Ampute Futbol Millî Takımımızı tebrik ediyorum. Teşekkürler Bizim Çocuklar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık: Sizlerle ne kadar gurur duysak az… Ampute Milli Takımımız Dünya Şampiyonu. Tüm oyuncularımızı ve teknik ekibi gönülden kutluyorum.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: Dünya şampiyonu olan Ampute Futbol Millî Takımımızı yürekten kutluyorum. Ne mutlu bizlere…

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı bize bu kez dünya şampiyonluğu gururunu yaşattı. Baş tacımız şampiyonları kutluyoruz. Tekrarı, bir sonraki Dünya Kupasında.

Haberin Devamı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: Azimle, inançla ve kararlılıkla mücadele ederek Ampute Futbol Dünya Kupası Şampiyonu olmayı başaran Millî Takımımızı gönülden tebrik ediyorum! Türkiye Yüzyılı her alanda geliyor! Gururumuzsunuz

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Angola’yı 4-1 mağlup eden Ampute Futbol Millî Takımımız, dünya şampiyonu. Dünya şampiyonu Ampute Milli Takımı yönetici,teknik direktör ve futbolcularını yürekten kutluyorum. Tebrikler Bizim Çocuklar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Tebrikler Bizim Çocuklar. Ampute Futbol Dünya Kupası'nda Dünya Şampiyonu olan Ampute Futbol Millî Takımımızı, oyuncularımızı ve yönetimini tebrik ediyorum.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Ampute Futbol Dünya Kupası Şampiyonu olan Ampute Futbol Millî Takımımızı kutluyoruz…

Yazarlar