Golf Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma

Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma

27.10.2023 - 16:24 | Son Güncellenme:

Kemer Country Golf, Atlı Spor ve Tenis Kulübü, Cumhuriyetin 100’üncü yıl coşkusunu 7’den 70’e herkesin katılım sağlayacağı üç farklı branşta, üç farklı turnuva ve yarışma ile kutluyor.

Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma

Kemer Country Club, Cumhuriyetin 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında 3 farklı branşta 3 farklı turnuva ve yarışmaya ev sahipliği yapacak. 7'den 70'e herkesin katılım sağlayacağı organizasyona iş, sanat, spor dünyasından birçok davetli katılacak. 

Haberin Devamı

Bu yıl ikincisi düzenlenecek Golf Cup, 100. Yıl Cumhuriyet Kupası heyecanına sahne olacak. İş, Sanat ve Spor dünyasından ünlü isimleri bir araya getiren Estetik International Golf Cup'ta oyuncular bu anlamlı kupa için "swing" yapacak. 26 Ekim'de başlayıp 29 Ekim'de sona erecek 2. Estetik International Golf Cup 'ta ilk gün Juniorlar ve minik oyuncular sahaya çıkarken, 28-29 Ekim tarihleri arasında yetişkin oyuncuların rekabetine sahne olacak.

Turnuvanın final günü Cumhuriyetimizin 100'üncü yılının kutlanacağı 29 Ekim Pazar günü 08.30'da başlayacak Turnuva, 17.30'da 100. Yıl Cumhuriyet Kupası'nın takdim edileceği ödül töreni ile son bulacak.

Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel düzenlenecek "Defender ile Cumhuriyet'in 100. Yılını Kutlama Engel Atlama Yarışmaları"

Haberin Devamı

28-29 Ekim tarihlerinde Kemer Country Atlı Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşecek. Türkiye'nin farklı bölgelerinden Türkiye Binicilik Federasyonu'na kayıtlı en iyi at ve binicilerin bir araya geldiği yarışmalarda davetliler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu ve heyecanını yaşarken aynı zamanda Defender 110 ve Türkiye'de yetkili satıcı noktaları dışında ilk kez Kemer Country Atlı Spor Kulübünde sergilenecek Defender 130 modelini yakından inceleme fırsatı bulacak; ürünle ilgili Defender ürün danışmanına sorularını yöneltebilecek.

Profesyonel biniciler, keyifli bir turnuvada yer almak, atlı spor severler ise heyecan dolu yarışmalara şahit olmak ve 29 Ekim Pazar günü 18.00'de gerçekleşecek 100.Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü'ne katılmak için Kemer Country Atlı Spor Kulübü'ne davetli olacak.

"Miles&Smiles 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası" ise 19-29 Ekim tarihlerinde tenis severlerin katılımı ile Kemer Country Tenis Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşiyor. Günde 46 maçın gerçekleştiği birbirinden yetenekli tenisçilerin çekişmeli mücadelelerine sahne olduğu turnuvada sporcular, 11 gün boyunca 30 farklı kategoride deneyim yaşama şansı elde ediyor. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılının kutlanacağı ve final maçlarının oynanacağı 29 Ekim Pazar günü 10.00'da başlayacak Turnuva, 17.00'da Cumhuriyet Kupaları'nın takdim edileceği ödül töreni ile son bulacak.

Haberin Devamı

 

Yazarlar