Voleybol Daniele Santarelli inanılmazı başardı! Şampiyonlar Ligi'nde VakıfBank ihtimali

Daniele Santarelli inanılmazı başardı! Şampiyonlar Ligi'nde VakıfBank ihtimali

05.02.2024 - 19:01 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları ile Avrupa ve VNL şampiyonluğu kazanan olimpiyat vizesini alan Santrelli, Imoco'da fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Daniele Santarelli inanılmazı başardı Şampiyonlar Liginde VakıfBank ihtimali

İtalya Ligi'nin kritik maçında Imoco, Vero Volley Milono'yu konuk etti. Imoco sahadan 3-0 galip ayrıldı ve sezonu lider tamamlamak için büyük bir avantajı eline geçirdi. Öte yandan hem Imoco'nun hem de Filenin Sultanları'nın başantrenörü Santarelli inanılması güç bir başarının altına imza attı.

Haberin Devamı

Imoco'da Isabella Haak 20 sayı kaydederken rakip takımdaki Egonu'nun 22 sayısı mağlubiyeti önleyemedi. Maçın MVP'si ise İsveçli pasör çaprazı Isabelle Haak seçildi.

Daniele Santarelli inanılmazı başardı Şampiyonlar Liginde VakıfBank ihtimali

IMOCO CONEGLIANO - VERO VOLLEY MILANO 3-0 (25-23 25-18 25-18)
IMOCO CONEGLIANO: Robinson-cook 9, Lubian 10, Wolosz 2, Plummer 11, Fahr 6, Haak 20 , De Gennaro (L), Piani, Gennari, Bugg, Bardaro (L), De Kruijf, Lanier, Squarcini.
VERO VOLEY MİLANO: Heyrman 2, Orro 1, Sylla 9, Folie 5, Egonu 22, Bajema 2, Castillo (L), Cazaute 1, Candi, Malual, Rettke, Pusic (L), Prandi, Daalderop.
Seyirci: 5344
Süre: 83 dakika (29, 29,25)
MVP: Haak.
En Skorer oyuncular: Egonu P. (22) Haak I. (20) Plummer K. (11)
En iyi servisçiler: Egonu P. (4) Lubian M. (4) Folie R. (1)
En çok blok yapanlar: Folie R. (2) ) Fahr S. ​​​​(2) Haak I. (2)

Haberin Devamı

222 GÜNDÜR BİLEĞİ BÜKÜLMEDİ
Filenin Sultanları ile geçtiğimiz yaz herkesi yenen 3 turunuvadan 3 kupayla ayrılan Santrelli, kulüp sezonunda da fırtına gibi esmeye devam ediyor. Santarelli yaklaşık 7,5 aydır yenilgi yüzü görmedi.

VAKIFBANK İLE EŞLEŞEBİLİR
VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi play off mücadelesinde Polonya temsilcisi PGE Rysice Rzeszow'u elemesi halinde Imoco ile çeyrek finalde eşleşecek.

MİLANO'DA KRİZ İDDİASI
Öte yandan Milano'da yenilgi sonrası kriz yaşandığı İtalyan basınında iddia edildi. Başkan Marzari ile sportif direktör Claudio Bonita sert bir tartışma yaşadı. Önemli bir yatırım yapılan takımın üst üste 3. kez yenilmesinden dolayı başkan Marzari tepki gösterdi.