Diğer Danimarka'da ultrAslan Avrupa ve Genç Fenerbahçeliler el ele

Danimarka'da ultrAslan Avrupa ve Genç Fenerbahçeliler el ele

09.02.2023 - 12:10 | Son Güncellenme:

Kopenhag'da tek yumruk olan ultrAslan Avrupa ile Genç Fenerbahçeliler, iki gün içinde depremzedeler için tam 3 TIR yardım malzemesi topladılar.

Danimarkada ultrAslan Avrupa ve Genç Fenerbahçeliler el ele

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketinde zarar gören insanımıza bir nebze olsun yardım elini uzatmak isteyen “ultrAslan Avrupa ile Genç FenerbahçelilerDanimarka’nın başkenti Kopenhag’da el ele vererek iki gün içinde tam 3 TIR yardım malzemesi topladılar.

Haberin Devamı

ultrAslan Danimarka başkanı Fatih Şen’in önderliğinde organize olan taraftarlar, kadın erkek 100 kişilik gönüllü bir grupla, deprem bölgesine gönderilmek üzere, çocuk bezi, battaniye, ıslak mendil, palto, mont, ayakkabı, bot, çizme gibi sayısız ihtiyaç malzemelerini büyük bir öz veriyle ayrı ayrı paketlediler.

Danimarkada ultrAslan Avrupa ve Genç Fenerbahçeliler el ele

YARDIM SEFERBERLİĞİ

Danimarka genelinde büyük ilgi gören bu dayanışmaya, birçok dernek ile sivil toplum örgütleri kendi bulundukları bölge ve şehirlerde benzeri yardım kampanyası başlattılar.

Milliyet’e konuşan ultrAslan Danimarka başkanı Fatih Şen, amaçlarının topladıkları 66 palet yardım malzemelerin, bir an evvel deprem bölgesine ulaştırılması olduğunu ve Türk Büyükelçiliği ile koordineli olarak çalıştıklarını söyledi.

Haberin Devamı