Fenerbahçe Daum'dan güzel haber: Her gün daha iyiye gidiyorum

Daum'dan güzel haber: Her gün daha iyiye gidiyorum

23.05.2023 - 16:30 | Son Güncellenme:

New York'ta zatürre teşhisiyle hastaneye kaldırılan teknik direktör Christoph Daum Almanya'ya döndü. Bild'e konuşan 74 yaşındaki teknik adam her gün durumunun iyiye gittiğini açıkladı.

Daumdan güzel haber: Her gün daha iyiye gidiyorum

Oğlu Jean Paul'ün mezuniyet töreni nedeniyle New York'a giden Christoph Daum, zatürre teşhisi ile hastaneye kaldırılmıştı. Alman teknik adam ülkesine döndü, sağlık durumu ile ilgili Bild'e açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'GELECEĞE OLUMLU BAKMAN ÖNEMLİ'

Akciğer kanseri ile mücadele eden  74 yaşındaki futbol adamı, her gün durumunun daha iyiye gittiğini söyledi. "Kemoterapiye rağmen hafta sonu spor yapmak istediğini dile getiren Daum, "Kötü bir gün geçirdiğinde ayağa kalkman, kendini savunman ve geleceğe olumlu bakman önemli" şeklinde konuştu.

F.BAHÇE'YE 2 ŞAMPİYONLUK KAZANDIRDI  

2003-2006 ve 2009-2010 sezonlarında Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü yapan ve 2 şampiyonluk (2003-2004 ve 2004-2005) kazandıran Daum, geçtiğimiz günlerde sarı-lacivertli ekibe ziyaret gerçekleştirmişti. Can Bartu Tesisleri'nde Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki tarafından karşılanan Alman hoca, teknik direktör Jorge Jesus, teknik ve idari kadro, futbolcular ve çalışanlarla bir araya gelmişti. Tesisi gezen Alman teknik adam, bir Alman kanalı tarafından çekilen belgesel kapsamında Fenerbahçe'de geçirdiği günlerini ve en özel anılarını paylaşmıştı. 

Haberin Devamı