İngiltere Premier Lig David de Gea'dan flaş karar! Veda ihtimali

David de Gea'dan flaş karar! Veda ihtimali

22.09.2023 - 18:05 | Son Güncellenme:

Manchester United'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla sözleşme imzalamayan David De Gea'nın futbolu bırakabileceği iddia edildi.

David de Geadan flaş karar Veda ihtimali

Premier Lig devi Manchester United'la sözleşmesinin sona ermesinin ardından boşa çıkan David De Gea, Suudi Arabistan'dan gelen transfer tekliflerini reddetmişti. Avrupa'dan da çok sayıda takımla temasa geçen ancak imza atmayan ve transfer döneminin bitmesinin ardından boşta kalan İspanyol eldivenle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

İngiltere basınından The Guardian'da yer alan habere göre; David De Gea, Avrupa devlerinden birinci kalecilik teklifi almaması halinde futbolu bırakabilir. 32 yaşındaki eldivenin rekabetçi bir kulüpte forma giymek için Suudi Arabistan'dan gelen cazip teklifleri kabul etmediği belirtildi.

Atletico Madrid altyapısında futbola başlayan David De Gea, 2011-2012 sezonunda 25 milyon euro bedelle Manchester United'a imza atmıştı. İspanyol file bekçisinin güncel piyasa değeri 13 milyon euro. İspanya Milli Takımı'nda 45 maça çıkan David De Gea kariyerinde daha önce şu başarılara imza attı:

1 - Premier Lig şampiyonluğu
1 - UEFA Süper Kupası şampiyonluğu
2 - UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu
1 - FA Kupası şampiyonluğu
3 - İngiltere Süper Kupası şampiyonluğu
2 - İngiltere Lig Kupası şampiyonluğu
2 - U21 Avrupa Şampiyonası şampiyonluğu
1 - U17 Avrupa Şampiyonası şampiyonluğu

Haberin Devamı