Beşiktaş Dele Alli'de mutlu son! İngiliz yıldız Beşiktaş'ta

Dele Alli'de mutlu son! İngiliz yıldız Beşiktaş'ta

24.08.2022 - 15:13 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Premier Lig ekibi Everton'ın İngiliz yıldızı Dele Alli'yi 1 yıllığına kiraladı. Sözleşme ile ilgili detaylar belli oldu.

Dele Allide mutlu son İngiliz yıldız Beşiktaşta

Transferde atağa kalkan Beşiktaş, dünyaca ünlü yıldızı kadrosuna kattı. Siyah-beyazlı kulüp, Everton'da forma giyen Dele Alli'yi 1 yıllığına kiraladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş bu transfer için kiralama bedeli ödemeyecek. İngiliz yıldızın Ocak ayına kadar satın alma opsiyonu 6 milyon euro. Opsiyon yıl sonu kullanıldığı takdirde bu rakam 8 milyon euroya çıkacak. Siyah-beyazlı kulüp, Dele Alli'ye imza attırır attırmaz özel uçakla İstanbul'a getirecek. 

37 KEZ İNGİLTERE MİLLİ TAKIMI FORMASI GİYDİ

37 kez İngiltere Milli Takım formasını giyen 26 yaşındaki futbolcu, Everton’ın dün Nottingam Forest ile 1-1 berabere kaldığı maçta yedek soyunurken, forma şansı bulamamıştı.

KARİYERİNDE YENİ BİR SAYFA AÇMAK İSTİYOR

İngiliz yıldızın siyah-beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede kariyerinde yeni bir sayfa açmak için Beşiktaş’a gelmek istediğini söylediği öğrenildi. Bazı teklifler almasına rağmen bir süre için İngiltere’den ayrılmak istediğini aktaran başarılı futbolcunun, “İngiltere’den ayrılmaya karar verdim. Çünkü düzenli futbol oynamak, eski günlerime dönmek ve yeniden doğmak istiyorum. Beşiktaş’a üst seviyede katkı yapabileceğimi düşünüyorum. Beşiktaş’ın da bana çok iyi geleceğine inanıyorum” ifadelerini kullandığı belirlendi. 

Haberin Devamı

İSTANBUL'A GELİŞ SAATİ BELLİ OLDU

Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı Dele Alli, bugün saat 01.30'da İstanbul'a gelecek. Dele Alli, Atatürk Havalimanına inecek.