İngiltere Premier Lig Dele Alli'nin yeni imajı İngiltere'de gündem oldu! 'Dramatik'

Dele Alli'nin yeni imajı İngiltere'de gündem oldu! 'Dramatik'

21.06.2023 - 22:35 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın geride kalan sezonda büyük umutlarla kadrosuna kattığı ancak hayal kırıklığıyla biten transferi Dele Alli, İngiltere'de gündem oldu. Başarılı futbolcunun yeni imajı, İngiltere'de 'Dramatik' olarak nitelendirildi.

Dele Allinin yeni imajı İngilterede gündem oldu Dramatik

Süper Lig devi Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon başında çok büyük umutlarla kiraladığı Dele Alli, büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Şenol Güneş'in üstünü çizdiği İngiliz orta saha, sezon bitmeden siyah-beyazlılara veda etmişti.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta 15 maça çıkan ve 3 gollük katkı sağlayan Dele Alli, İngiltere'ye döndükten sonra yeniden gündem oldu. Yıldız futbolcunun imajı, 'Dramatik' olarak nitelendirildi.

Ancak İngiliz oyuncu saha içi performansıyla değil yeni imajıyla Ada'da çok konuşuldu. Saçlarını maviye boyatarak dikkatleri üzerine çeken ve bu imaj değişikliğiyle ilgi odağı olan Alli kariyerinde yeni bir sayfa açmak istiyor. Fakat Ada basını bu durumu 'Dramatik' olarak özetledi.

Dele Allinin yeni imajı İngilterede gündem oldu Dramatik

Hatırlanacağı üzere Dele Alli'nin bir dönem bonservisi için 100 milyon euro isteniyordu. Tottenham'daki ilk yıllarında en formda dönemini yaşayan deneyimli orta saha daha sonra çok büyük düşüş yaşamıştı.

Yazarlar