Dünyadan Futbol Dembele, Mbappe'yle alay etti! 'Bunu beğendin mi?

Dembele, Mbappe'yle alay etti! 'Bunu beğendin mi?

12.09.2023 - 09:44 | Son Güncellenme:

PSG forması giyen yıldız futbolcular Mbappe ve Dembele arasında antrenman maçından sonra dikkat çeken bir olay yaşandı. İşte detaylar...

Dembele, Mbappeyle alay etti Bunu beğendin mi

Bu yaz transfer döneminde Fransa şampiyonu PSG'ye Barcelona'dan katılan Dembele, Mbappe ile birlikte rakiplerine büyük bir gözdağı vermeyi sürdürürken ikili arasında farklı bir muhabbet de var.

Haberin Devamı

İkili, hem saha içerisinde hem de saha dışında iyi bir uyuma sahipken arkadaşlıkları da dikkat çekici bir boyuta ulaştı. Fransa Milli Takımı'nda da beraber forma giyen iki yıldız arasında, yaşanan bir pozisyonun ardından komik bir olay yaşandığı gözlendi.

Dembele, Mbappeyle alay etti Bunu beğendin mi

Dembele golü attıktan sonra Mbappe'ye bakarak alaycı bir şekilde kutlama yaptı ve Fransız süperstarla dalga geçti. Dembele, attığı gol sonrasında Mbappe'ye, "Bunu beğendin mi?" diye sordu. Fransa kaptanı ise Dembele ona doğru koşarak geldiği sırada hiç de sinirli değildi ve kendisine yapılan şakanın farkında olarak sadece gülümseyerek arkadaşına doğru baktı.

Hem Mbappe hem de Dembele, geçen hafta Fransa'nın İrlanda'ya karşı oynadığı Euro eleme maçına ilk 11'de başladı. Aurelien Tchouameni ve Marcus Thuram golleri atarken Fransızlar karşılaşmayı rahat bir şekilde 2-0 kazandı. Didier Deschamps'ın takımı bir sonraki hazırlık maçında Almanya ile 12 Eylül'de karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Yazarlar