Beşiktaş Deniz Türüç gideceği Süper Lig devini açıkladı! 'Bir şeyler var'

Deniz Türüç gideceği Süper Lig devini açıkladı! 'Bir şeyler var'

09.09.2023 - 15:06 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir forması giyen Milli futbolcu Deniz Türüç, Süper Lig deviyle yaptığı transfer görüşmelerini bizzat açıkladı. İşte detaylar...

Deniz Türüç gideceği Süper Lig devini açıkladı Bir şeyler var

15 Eylül'de kapanacak transfer dönemi öncesinde kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Başakşehir forması giyen Milli futbolcu Deniz Türüç de transferiyle ilgili sürpriz bir açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

EMRE BELÖZOĞLU İLE YOLLAR AYRILDI

Sezona istediği gibi başlayamayan Başakşehir ligin ilk haftalarında adeta kabusu yaşadı. Alanya ve Karagümrük'e 2-0 kaybeden ve son olarak Konyaspor'a da 1-0 yenilen Rams Başakşehir'in gol orucu sürdü ve puansız kaldı.

Bu sonuçların ardından İstanbul ekibimnde Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı.

Deniz Türüç gideceği Süper Lig devini açıkladı Bir şeyler var

BAŞAKŞEHİR'DE ÇAĞDAŞ ATAN DÖNEMİ

Emre Belözoğlu'nun ayrılığı sonrası Başakşehir, Çağdaş Atan ile anlaşmaya vardı. İstanbul ekibinden yapılan açıklama şu şekilde: "Kulübümüz, teknik direktör Çağdaş Atan ile prensipte anlaşmaya varmıştır. 11 Eylül Pazartesi günü saat 12.00'de, stadımızda bulunan basın toplantı odasında Başkanımız Göksel Gümüşdağ'ın katılımıyla imza töreni düzenlenecektir."

Haberin Devamı

GEÇTİĞİMİZ SEZON PERFORMANSI

Başakşehir'de bu gelişmeler yaşanırken Deniz Türüç'le de yollar ayrılabilir. Milli futbolcu geçtiğimiz sezon Başakşehir formasıyla 49 maça çıkarken 10 gol ve 7 asistlik performansa imza attı.

Deniz Türüç gideceği Süper Lig devini açıkladı Bir şeyler var

2024'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Başakşehir ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Deniz Türüç, transferi ve geleceğiyle alakalı dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

BEŞİKTAŞ'I AÇIKLADI

Exxen'de yayınlanan 'Konuşanlar' programına katılan Deniz Türüç, Beşiktaş'a transferi hakkında konuştu. Milli futbolcu, 'Bir şeyler var ama kesin durum yok. Beşiktaş büyük bir camia' ifadelerini kullandı.

8 TRANSFER YAPILDI 2 İSMİN BONSERVİSİ ALINDI

Beşiktaş 2023-2024 sezonu öncesi kadrosunu 8 yeni isimle güçlendirdi. Siyah-beyazlılar, Emrecan Bulut, Daniel Amartey, Jean Onana, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Milot Rashica, Eric Bailly ve Bakhtiyor Zaynutdinov kadroya dahil edildi. Beşiktaş geçtiğimiz sezon kiralık olarak transfer ettiği Arthur Masuaku ve Tayfır Bingöl'ün de bonservislerini aldı.

Yazarlar