Fenerbahçe Derbi sonrası Cristian Baroni'den olay tepki! 'Bu onurlu forma çok ağırdır'

Derbi sonrası Cristian Baroni'den olay tepki! 'Bu onurlu forma çok ağırdır'

03.04.2023 - 08:08 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı Beşiktaş derbisinden 4-2 mağlup ayrıldı. Maçın ardından sarı-lacivertli ekibin eski yıldızı Cristian Baroni, sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Derbi sonrası Cristian Baroniden olay tepki Bu onurlu forma çok ağırdır

Süper Lig'in 27'nci haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş mağlubiyetiyle zirve yarışında ağır bir yara aldı. Maçta 1-0 öne geçen sarı-lacivertli ekip 10 kişi kalan rakibine karşı sahadan 4-2'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin unutulmaz isimleri arasında yer alan Cristian Baroni de derbinin ardından tepkisini dile getirdi.

Haberin Devamı

İLK YARIYI ÖNDE KAPATTI, 2. YARIDA DAĞILDI

Fenerbahçe, 41. dakikada Enner Valencia'nın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti ve soyunma odasına da galip girdi. Fakat ikinci yarı inanılmaz bir derbiye sahne oldu.

Cenk'in 58 ve 62'de, toplamda 3 golün asistini yapan Redmond 75'te, Aboubakar ise 90+1'de golleri, Fenerbahçe kalesine göndererek tarihi bir maça imza attı. Fenerbahçe'de İrfan Can 90+5'te golünü atıp farkı bire indirse de sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrılan taraf Beşiktaş oldu ve şampiyonluk yarışında yeniden umutlandı.

Haberin Devamı

Derbi sonrası Cristian Baroniden olay tepki Bu onurlu forma çok ağırdır

TRİBÜNLERDE "İSTİFA" TEPKİSİ

Fenerbahçe'de tribünler, kendi evlerinde 1-0 öne geçtikleri derbiyi 10 kişi kalan ezeli rakiplerine 4-2 gibi bir skorla kaybedince büyük tepki gösterirken, 'Yönetim istifa' tezahüratları yaptı.

BARONİ'DEN TEPKİ

Maçın ardından tepkisini dile getirenler arasında Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Cristian Baroni de yer aldı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Brezilyalı isim, "Bu onurlu forma çok ağırdır, biraz daha saygı lütfen. Seni seviyorum Fenerbahçe." ifadelerini kullandı.

2014-15 sezonunda Fenerbahçe'den ayrılan Cristian Baroni, sarı lacivertli kulüpte çıktığı 200 resmi maçta 29 gol 23 asist kaydetmiş ve 2 şampiyonluk yaşamıştı.

Derbi sonrası Cristian Baroniden olay tepki Bu onurlu forma çok ağırdır

Yazarlar