Voleybol Derbide Fener farkı!

Derbide Fener farkı!

22.10.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Her seti büyük bir çekişmeye sahne olan derbide sarı-lacivertliler Metin Toy ve Hidalgo ile etkili olurken sarı-kırmızılılar Burutay ile cevap vermeye çalıştı. Cim-Bom ilk seti kazansa da F.Bahçe fazlasına izin vermedi, 10. haftada 8. galibiyetini aldı

Derbide Fener farkı

RAGIP TEKİN

Haberin Devamı

Voleybol Efeler Ligi’nin 10. haftası derbiyle kapanırken, Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray’ı 3-1 yendi. Sarı-lacivertliler 8. galibiyetini ulaştı ve liderliğe yükseldi, sarı-kırmızılılar ise ikinci yenilgisini aldı.

Birinci sette Burutay’ı iyi kullanan Cim-Bom teknik molayı 12-8 önde geçti. Rakibinin ataklarını blokta tutmayı başaran Fenerbahçe, skoru 18-18’de eşitledi. Setin devamı büyük bir çekişmeye sahne olurken, noktayı Galatasaray koydu. Sarı-kırmızılılar seti 29-27 kazandı. Derbide ikinci sete iyi başlayan Fenerbahçe oldu. Hidalgo ve Metin ile etkili olan ev sahibi teknik molaya 12-9 önde girdi. Galatasaray Burutay’ın sayıları ile ayakta kaldı ve 18-18’de eşitliği sağladı. Buna rağmen sarı-lacivertliler daha fazlasına izin vermedi ve seti 25-23 kazandı.

Üçüncü sette Fenerbahçe Hidalgo, Galatasaray ise Burutay ile etkili ataklar yaptı. Teknik molayı 12-11 konuk ekip önde geçti. Karşılıklı atakların sürdüğü oyun başa baş giderken Metin Toy’u iyi kullanan ve etkili servis atan sarı-lacivertliler seti 27-25 galip tamamladı ve avantajı yakaladı.
Dev mücadelenin dördüncü seti de nefesleri kesti. Uzun süre dengede geçen sette yine Hidalgo-Metin Toy ikilisi ile Burutay’ın düellosu vardı. Ancak derbinin uzamasına Fenerbahçe HDI Sigorta izin vermedi ve seti 25-21 maçı da 3-1 kazandı.

Haberin Devamı

Yazarlar