İngiltere Premier Lig Diego Simeone'den Ronaldo iddialarına yanıt! Ortega detayı

Diego Simeone'den Ronaldo iddialarına yanıt! Ortega detayı

16.10.2022 - 14:36 | Son Güncellenme:

Sezon başında Manchester United'dan ayrılacağına yönelik haberlerle gündeme gelen Cristiano Ronaldo'nun geleceği tartışılmaya devam ediyor. Teknik direktör Diego Simeone, Portekizli yıldızın Atletico Madrid'e geleceğine yönelik iddialara dikkat çeken bir yanıt verdi. İşte detaylar...

Diego Simeoneden Ronaldo iddialarına yanıt Ortega detayı

İngiltere Premier Lig devi Manchester United'da geleceği büyük merak konusu olan Cristiano Ronaldo hakkında tartışmalar yaşanmaya devam ediyor. İspanyol devi Atletico Madrid'in tecrübeli teknik direktörü Diego Simeone, tartışmalara katılan son isim oldu ve yıldız futbolcu hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Haberin Devamı

AYRILMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Kırmızı Şeytanlar ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Portekizli yıldız, sezon öncesi takımdan ayrılmak için girişimlerde bulunmuş ve bu talebini kulüp yetkililerine açıkça iletmişti. Takımının sezon öncesi kampına katılmayan Ronaldo ayrıca menajeri Jorge Mendes'e de kendisine Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir kulüp bulması yönünde talimat vermişti.

AVRUPA DEVLERİ İLE ANILDI

Ronaldo'nun ismi ayrılık haberlerinin çıkmasının ardından Chelsea, Bayern Münih, Borussia Dortmund, Atletico Madrid ve Paris Saint-Germain gibi Avrupa devleri ile anılmış ancak bu kulüplerden Manchester United'a bir teklif gelmemişti.

Diego Simeoneden Ronaldo iddialarına yanıt Ortega detayı

'242 MİLYONLUK TEKLİFİ REDDETİ' İDDİASI

Suudi Arabistan'ın Al Hilal Kulübünün 37 yaşındaki Ronaldo'ya iki yıllığına toplamda 242 milyon Euro'luk teklifte bulunduğunu aktaran CNN Portekiz televizyonu ünlü futbolcunun bu teklifi reddettiğini iddia etmişti.

Haberin Devamı

HAFTALIK 2 MİLYON EURO

Sezon boyunca haftalık 2 milyon Euro'ya denk gelen teklifi kabul etmediği belirtilen Ronaldo'nun Atletico Madrid, Sporting Lizbon, Napoli, İnter ve Milan gibi kulüplerin de tekliflerini geri çevirdiği Avrupa basınında yazılmıştı. Ayrıca Ronaldo'nun Ocak ayında yeniden Manchester United'dan ayrılmak için girişimlerde bulunabileceğine yönelik iddialar da gündeme gelmişti.

Diego Simeoneden Ronaldo iddialarına yanıt Ortega detayı

RONALDO İDDİALARINA ORTEGA YANITI

Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, Manchester United'dan ayrılması gündemde yer alan Cristiano Ronaldo ile ilgili iddialara yanıt verdi. Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Ariel Ortega'ya atıfta bulunan Simeone, "Cristiano Ronaldo ve Atletico Madrid mi? Ronaldo, Real Madrid'in bir efsanesi. Martin Palermo ile Riquelme'yi River Plate'de ya da Ortega'yı Boca Juniors'ta oynarken hayal edemem. Bu çok açık." sözlerini dile getirdi.

FENERBAHÇE DÖNEMİ

2002-03 sezonunda büyük umutlarla gelen ünlü futbolcu Ariel Ortega’nın teknik direktör Werner Lorant’la yıldızı barışmamış ve Fenerbahçe’deki dönemi sadece 8 ay sürebilmişti.

Haberin Devamı