Dünyadan Futbol Dimirtis Pelkas geleceği hakkında konuştu! Transfer sorusunu cevapladı

Dimirtis Pelkas geleceği hakkında konuştu! Transfer sorusunu cevapladı

23.02.2023 - 19:04 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den kiralık olarak İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'e sezon başı kiralık olarak giden Dimirtis Pelkas, geleceği ile ilgili açıklama yaptı. Bunun yanı sıra Yunun futbolcu, gelen transfer sorununa cevap verdi.

Dimirtis Pelkas geleceği hakkında konuştu Transfer sorusunu cevapladı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, sezon başı Fenerbahçe'den Yunan oyuncu Dimitris Pelkas'ı kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Tecrübeli on numara, geleceği hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

HULL CITY'E KİRALANDI

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de forma şansı azalan Dimitris Pelkas sezon başında Hull City'le anlaşma sağladı. Sarı-lacivertliler sözleşmesi sezon sonunda bitecek Yunan on numarayı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e kiraladı.

Dimirtis Pelkas geleceği hakkında konuştu Transfer sorusunu cevapladı

8 MAÇLIK ARA

Dimitris Pelkas, yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası sahalarda uzak kalmıştı. 8 lig maçı kaçıran yunan futbolcu, yeşil sahalara Norwich maçı ile döndü. Uzun süre sonra çıktığı bu müsabakada 31 dakikada süre aldı.

PELKAS'IN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Dimitris Pelkas, bu sezon Hull City forması ile 17 resmi müsabakaya çıktı. Yunan futbolcu söz konusu maçlarda 2 kez rakip fileleri sarsarken takım arkadaşlarına 1 kez gol pası verdi. Bunun yanı sıra 4 sarı kart gören tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor. Pelkas'ın İngiliz temsilcisiyle kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Haberin Devamı

Dimirtis Pelkas geleceği hakkında konuştu Transfer sorusunu cevapladı

İşte Dimitris Pelkas'ın açıklamaları...

Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior, anlaşma sağlanması halinde gelecek sezon da Pelkas'ı kadroda görmek istediğini açıklamıştı. Hocasının kendisiyle ilgili olumlu açıklamasına cevap veren Pelkas, "Böyle şeyler duyduğunuzda gerçekten mutlu oluyorsunuz. Bu tür sözler size daha fazla hırs veriyor. Bana inandığı için ona daha fazlasını vermek istiyorum." dedi.

Gelecek sezon da Hull City'de forma giymek istediğini belirten Pelkas, 'İngiltere'de kalmak istiyor musun?' sorusuna, "Evet" cevabını verdi.

Geleceğiyle ilgili açıklama yapan Yunan oyuncu, "Yazın ne olacak gerçekten bilmiyorum. Şimdilik önümüzdeki 3-4 aya odaklanmak ve sezonu en iyi şekilde bitirmek istiyorum. Sezon bittikten sonra ne olacağını göreceğiz." ifadelerini kullandı.