Fenerbahçe Dimitrios Pelkas'tan Fenerbahçe'ye veda mesajı! 'Bu kulübü asla unutmayacağım'

Dimitrios Pelkas'tan Fenerbahçe'ye veda mesajı! 'Bu kulübü asla unutmayacağım'

02.07.2023 - 19:03 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Dimitrios Pelkas, sarı-lacivertli kulübe sosyal medyadan yayımladığı mesaj ile veda etti.

Dimitrios Pelkastan Fenerbahçeye veda mesajı Bu kulübü asla unutmayacağım

2020-2021 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan Dimitrios Pelkas'ın sarı-lacivertli kulüp ile sözleşmesi sona erdi. Tecrübeli futbolcu, sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj ile Fenerbahçe'ye veda etti.

Haberin Devamı

F.BAHÇE 2.2 MİLYON EURO ÖDEDİ

PAOK altyapısında yetişen Dimitris Pelkas, 2014-2015 sezonunu Vitoria Setubal'de kiralık olarak geçirdi. Yunan on numara, 2020-2021 sezonu başında 2 milyon 200 bin euro bedelle Fenerbahçe'ye imza attı. Tecrübeli orta saha geride kalan sezonu ise kiralık olarak Hull City'de geçirdi.

Dimitris Pelkas, Championship ekibinde 26 maçta oynama şansı yakaladı. Yunan on numara bu müsabakalarda 2 gol ve 1 asist üretti. Bonservisini elinde bulunduran başarılı oyuncunun güncel piyasa değeri 2 milyon 800 bin euro.

İşte Pelkas'ın veda mesajı:

"Yaşadığımız harika yıllar için teşekkürler Fenerbahçe. Fenerbahçe taraftarlarının bu muazzam sevgisi ve desteği, bana her zaman evimde gibi hissettirdi. Bu kulübü asla unutmayacağım ve her zaman destekleyeceğim."

Haberin Devamı