Fenerbahçe Dominik Livakovic'in geleceği tarih belli oldu! Fenerbahçe transferde günleri sayıyor

Dominik Livakovic'in geleceği tarih belli oldu! Fenerbahçe transferde günleri sayıyor

06.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, gelecek sezon için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin uzun süredir yoğun mesai harcadığı Hırvat kaleci Dominik Livakovic hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Dinamo Zagreb, tecrübeli file bekçisi için kesin kararını verirken net tarih de belli oldu.

Dominik Livakovicin geleceği tarih belli oldu Fenerbahçe transferde günleri sayıyor

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, kale pozisyonuna takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Uzun süredir sarı-lacivertli ekibin listesinde olan yıldız kaleci Dominik Livakovic hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Hırvat kalecinin kulübü Dinamo Zagreb, oyuncu için net kararını verdi ve takımdan ayrılacağı tarih belli oldu. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

LIVAKOVIC GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Sarı-Lacivertliler yeni sezonda kaleyi güvenilir bir isme emanet etmeyi planlıyor. Hırvatistan Milli Takımı’nın da kalesini koruyan Dinamo Zagreb’in kaptanı Dominik Livakovic için girişimler yoğun şekilde devam ediyor.

Dominik Livakovicin geleceği tarih belli oldu Fenerbahçe transferde günleri sayıyor

4 TAKIM TAKİPTE

Rövanşta iki kritik kurtarışa imzasını atan ve çok başarılı bir performans gösteren takım kaptanı Livakovic’in, iç sahadaki Gorica mücadelesiyle son kez taraftarının karşısına çıkacağı düşünülüyor. Bu mücadelenin ardından 28 yaşındaki oyuncunun, İstanbul’a geleceği konuşuluyordu. Hırvat basınında çıkan haberlerde ise Kanarya’nın Livakovic transferinde en güçlü aday olduğu, bunun yanında deneyimli eldiven için İspanya’dan Sevilla ve Almeira ile İskoçya’dan Celtic, Suudi Arabistan’dan da AlNassr’ın ilgisinin devam ettiği ifade edilmişti.

Haberin Devamı

SERBEST KALMA BEDELİ 10 MİLYON EURO

Dominik Livakovic, bu yaz Hırvatistan'dan ayrılmak istiyor. Dinamo Zagreb, 28 yaşındaki eldiven için 10 milyon euro talep ediyor. Buna göre Fenerbahçe, şartları zorlayarak verilen teklifin 2 milyon euro fazlası verip yıldız kaleciyi kadrosuna katmak istiyor.

Dominik Livakovicin geleceği tarih belli oldu Fenerbahçe transferde günleri sayıyor

SEZON PERFORMANSI

Dominik Livakovic 2023-24 sezonunda Dinamo Zagreb ile 3 maça çıktı. 2 gole engel olamayan 28 yaşındaki kaleci, 2 maçta da kalesini gole kapadı.

TAKIMDAN AYRILACAĞI TARİH BELLİ OLDU

Dinamo Zagreb, Devler Ligi’nde 3. ön eleme turuna çıkmayı başardı. Dominik Livakovic’in ise artık kulübüne veda edip Fenerbahçe için Türkiye’ye hareket etmesi bekleniyor. Gözler bu anlamda Hırvat kaleciye dönerken Dinamo Zagreb, Dominik Livakovic'in gidişi tarihini de belirledi. Index HR'nin haberine göre; Hırvat ekibi, Livakovic'in 15 Ağustos’tan sonra takımdan ayrılmasına izin verecek ve başarılı kaleci, büyük bir aksilik olmaması durumunda Türkiye'nin yolunu tutarak Fenerbahçe formasını sırtına geçirecek.

Dominik Livakovicin geleceği tarih belli oldu Fenerbahçe transferde günleri sayıyor

DOMINIK LIVAKOVIC KİMDİR?

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Dominik Livakovic kimdir? Livakovic, 9 Ocak 1995 yılında Hırvatistan'da dünyaya geldi. Kaleci pozisyonunda görev yapan Hırvat milli futbolcu futbola NK Zadar takımının altyapısında başladı. 2007-2012 yılları arasında NK Zadar forması giyen Livakovic 2012 yılında NK Zagreb altyapısına transfer oldu. Dominik Livakovic, kulüp kariyerinde çıktığı 392 resmi maçta 390 gol yerken, bu maçlarda 159'unda kalesini gole kapattı.

Haberin Devamı