Fenerbahçe Dominik Livakovic'in transfer çıkmazı!

Dominik Livakovic'in transfer çıkmazı!

05.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kaleci transferinde Dominik Livakovic’i ilk sıraya alan Fenerbahçe, çalışmalarını sürdürüyor. Tecrübeli eldiven ya İspanya’da kariyerine devam edecek ya da sarı-lacivertli formayı tercih edecek.

Dominik Livakovicin transfer çıkmazı

Fenerbahçe’de kaleci transferi konusunda da çalışmaları sürüyor. Dominik Livakovic transfer listesinin ilk sıralarında yer alıyor. Hırvat kalecinin adı İspanya La Liga kulüpleriyle de geçiyor. Başarılı eldiven, kariyerine İspanya’da devam etmeye de sıcak bakıyor. Ancak bir yandan Fenerbahçe ile de iyi bir iletişime sahip olan Livakovic, iki tercihten birini seçecek gibi duruyor.

2024’TE BİTİYOR

28 yaşındaki kalecinin İspanya’dan teklifler beklediği ve umduğu gibi bir transfer karşısına gelirse La Liga’ya gitmeye daha yakın olduğu belirtildi. Fakat İspanya olmazsa ilk tercihinin Fenerbahçe olması bekleniyor. Dinamo Zagreb ile 15 Haziran 2024 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Livakovic için kulüpler yönünden bir sorun bulunmuyor. Tecrübeli eldivenin ülkesi dışında Avrupa’da kariyerine devam etme fikri öne çıkıyor. 2016’dan beri Dinamo Zagreb forması giyen Dominik Livakovic, 283 resmi maça çıktı, 6 lig şampiyonluğu yaşadı. Livakovic aynı zamanda Hırvatistan Milli Takımı’nda da görev yapıyor.

Haberin Devamı

BECAO İŞİ ZOR

Sarı-lacivertlilerin transfer gündeminde yer alan Becao konusunda flaş gelişmeler yaşandı. İtalya’da DAZN’ın haberinde Brezilyalı stoperin Fenerbahçe’ye gitmeyeceği vurgulandı. Başarılı savunmacının İtalya’da Atalanta ile görüşmeler yaptığı kaydedildi. Öte yandan Torino’nun da Brezilyalı yıldızı istediği kaydedildi.