Galatasaray Dursun Özbek'ten tepki! 'İstifayı asla affetmem'

Dursun Özbek'ten tepki! 'İstifayı asla affetmem'

11.10.2023 - 11:38 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, sponsorluk anlaşması töreninde sarı-kırmızılı kulüpte yaşanan istifa, Süper Kupa ve antrenör değişikliği hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, kadın basketbol sponsporluk anlaşması töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

SİNDİREMİYORUM
Cemal Özgörkey'in istifası hakkında konuşan Dursun Özbek, "Açıklamayı ben dün gördüm, çok da üzüldüm. Galatasaray Başkanı'nın iştiraklari olan herhangi bir şirkette yönetim kurulu üyesi olmasının kimseyi rahatsız etmesini düşünemiyorum. Ayrıca daha vahim olanı kendisiyle beraber orada hizmet veren arkadaşlarım istifa sebepleri olarak Galatasaray Başkanı'nın yönetimde yer almasını göstermelerini de sindiremiyorum" dedi

İSTİFAYI ASLA AFFETMEM
"Şahsıma yönelik bir tavır olsa tolere edebilirim. Fakat Galatasaray Başkanı yönetime geldi diye bu hizmetten çekilmeyi asla affetmem. Herkes bunu böyle bilsin"

ANTRENÖR DEĞİŞİKLİĞİ YAPTIK
Daha önce de EuroCup'ı kazandık. Galatasaray'ın misyonunda bu var. Bu sene de sponsorlarımızın verdiği destekle Avrupa başarılarını yinelemek istiyoruz. Antrenör değişikliği yaptık. Hocama güveniyorum, camiama güveniyorum. Taraftarları bu akşamki maça bekliyorum''

Haberin Devamı

Süper Kupa'nın Suudi Arabistan'da oynanmasıyla ilgili olarak Özbek şunu dedi: "Federasyonun bize bir çağrısı oldu. Konuyu değerlendiriyoruz. Getirisi götürüsü konusunda istişaremiz devam ediyor. Bir neticeye varıldığında daha doyurucu bilgi veririz"

KEMERBURGAZ'DA 14 BİN 500 METREKARE YER YAPIYORUZ
"Florya arazisi... Allah aşkına artık kimse Florya'yı konuşmasın. Korkunç bir mücadele veriyorum orada. Florya arazisi şöyle, Florya arazisi böyle. Ne dediysek onu yapıyoruz. 'Florya'ya çivi çakılmadı', yahu arkadaş her şeyin bir sırası var. Kemerburgaz'ı geldiniz gördünüz sayın divan üyeleri. Süratle orayı bitirmeye çalışıyorum ki hem altyapıyı hem takımı oraya taşıyayım. Kemerburgaz'da 14 bin 500 metrekare yer yapıyoruz."

"Kemerburgaz'da 14 bin 500 metrekare kapalı alanı olan, dünyaya örnek olacak bir tesisin imalatı içindeyiz. 40-50 seneden beri Florya'da ne çivi çakılmış? Florya'daki kapalı alan 4 bin 500 metrekare. 40 seneden beri idman yapmışız, altyapısı akademisi soyunma odaları restoranı falan hepsi 4 bin 500 metrekare. Bizim ihtiyacımız olan güncellemek. Hayri Ağabey'in dediği doğru, birinci faz. Birinci faz işin yükünü çeken faz. Başladığımız günden itibaren, bir dönem ruhsatı almakla geçti. Ruhsatı aldık, inşaata başladık, ihalesini yaptık, kaba inşaatı bitirdik, ince işlere girdik. En kısa sürede bitirmek için elleri kolları sıvadık."

Haberin Devamı

FLORYA'YA ÇİVİ ÇAKILACAK ZAMAN VAR
Bardağın dolu tarafına bakmak yerine... 'Efendim Florya'ya çivi çakılmadı', elbet Florya'ya çivi çakılacak zaman var. Sıralamayı anlatıyorum. Kemerburgaz'a taşınalım, sonra Florya inşaatı. Toplantıya maketi getirdim, projeleri çalıştık. Ruhsat müracaatında bir yere geldik. Bunlar ifade edilirken, iş bilmezlikten mi ifade ediliyor yoksa bir laf söyleyelim de gitsin yerini bulsun diye mi söyleniyor. Yahu ben sizden manevi destek bekliyorum değerli divan üyeleri. Biz Galatasaray için çalışıyoruz!

Yazarlar