Fenerbahçe Dusan Tadic: Bugün en önemli şey 3 puandı

Dusan Tadic: Bugün en önemli şey 3 puandı

14.08.2023 - 00:18 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Dusan Tadic, Gaziantep FK galibiyetini değerlendirdi.

Dusan Tadic: Bugün en önemli şey 3 puandı

Trendyol Süper Lig'in 1'inci haftasında Fenerbahçe, Gaziantep FK'yı 2-1'lik skorla mağlup etti. Sarı-lacivertlilerin galibiyetinin ardından Dusan Tadic açıklamalarda bulundu. Galibiyeti değerlendiren Sırp on numara, "Bugün en önemli şey 3 puandı. Maça iyi başladık. Çok agresif bir başlangıç yaptık ve 2 gol bulduk. Taraftalarımız da güç ve enerji depoladılar. Basit bir gol yedik ve takım olarak paniğe kapıldık. Ben de penaltı kaçırdım. Ardından Miha ve Edin goller kaçırdı" dedi.

Haberin Devamı

Pozisyonları değerlendiremediklerinde baskı yaşadıklarını vurgulayan Dusan Tadic, "Atamayınca işler zorlaşabiliyor. En önemlisi 3 puanı almaktı. Baskıyla başa çıkmayı da çok iyi bilmemiz gerekiyor. Çünkü bizler Fenerbahçe'yiz. Maç içerisinde işleri doğru yapamadığımız anlar olabilir ama daha iyisini yapmak adına devam etmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Sırp futbolcu son olarak, "Dusan Tadic: Özgüven anlamında, sorumluluğu yerine getirme anlamında çok daha iyisini yerine getirebiliriz. Baskıyı kaldırabilmemiz gerekiyor şampiyonluk için. Çünkü biz Fenerbahçe'yiz" açıklamasını yaptı.