Beşiktaş Dusko Tosic neden ilk 11'de başladı?

Dusko Tosic neden ilk 11'de başladı?

07.05.2018 - 20:40 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Galatasaray ile oynadığı derbi maçta kırmızı kart gören Dusko Tosic'in, Kayserispor'a karşı ilk 11'de forma giymesi kafaları karıştırdı.

Dusko Tosic neden ilk 11de başladı

Beşiktaş'ın Galatasaray ile oynadığı derbi maçında kırmızı kart gören Dusko Tosic, Kayserispor'a karşı ilk 11'de forma giydi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe maçında cezasını çekti

Kırmızı kart cezasını talimatlara göre Fenerbahçe ile oynanması gereken ancak siyah-beyazlı takımın sahaya çıkmaması nedeniyle 3-0 hükmen mağlup ilan edildiği Ziraat Türkiye Kupası maçında çeken Dusko Tosic, Domagoj Vida ile savunmanın göbeğinde görev aldı.

Siyah-beyazlı takımda ayrıca Fabricio Agosto Ramirez, Gökhan Gönül, Adriano Correia, Gary Medel, Tolgay Arslan, Anderson Talisca, Ryan Babel ile Ricardo Quaresma ilk 11'de sahaya çıktı.

Bu arada sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyen Alvaro Negredo, koltuk değnekleriyle stada gelerek mücadeleyi tribünden izledi. Siyah-beyazlı takımın bir başka sakat oyuncusu Caner Erkin de karşılaşmayı tribünden takip etti.

Haberin Devamı

Dusko Tosic yine kırmızı kart gördü

Beşiktaş'ın Sırp savunma oyuncusu, Galatasaray karşılaşmasında olduğu gibi Kayserispor karşısında da kırmızı kart gördü.

Geçen haftaki derbi mücadelesinde penaltıya sebebiyet verdiği pozisyonda kırmızı kartla oyun dışı kalan Tosic, Kayserispor mücadelesinde çift sarı karttan aynı duruma düştü. Maçın 20. dakikasında ilk sarı kartını gören Sırp oyuncu, 61. dakikada ikinci kez aynı durumla karşılaştı ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Dusko Tosic, bu sezon ligdeki 3. kırmızı kartını da gördü. Ligin ilk yarısında Kardemir Karabükspor maçında ilk kırmızı kartını gören siyah-beyazlı oyuncu, Galatasaray ve Kayserispor maçlarında ise peş peşe aynı durumu yaşadı.

Dusko Tosic, ayrıca 31. dakikada takımını 1-0 öne geçiren golü atarak bu sezon ligde 5. kez gol sevinci yaşadı.

Yazarlar