Beşiktaş Duyurdular: Beşiktaş, yıldız oyuncuyla görüşmelere başladı

Duyurdular: Beşiktaş, yıldız oyuncuyla görüşmelere başladı

07.08.2022 - 15:05 | Son Güncellenme:

Kayserispor'u 90+6'da Ghezzal'ın şık golüyle 1-0 yenerek Süper Lig'e galibiyetle başlayan Beşiktaş kanada takviye yapmak için harekete geçti. Fransız basınının iddiasına göre; siyah-beyazlı ekip yıldız oyuncuyla görüşmelere başladı.

Duyurdular: Beşiktaş, yıldız oyuncuyla görüşmelere başladı

Beşiktaş, Süper Lig'de 2022-23 sezonunu galibiyetle açtı. Siyah-beyazlı takım, Vodafone Park'ta Kayserispor karşısında zorlandığı karşılaşmadan Rachid Ghezzal'ın 90+6'da sol ayağının içiyle attığı şık golle 3 puanla ayrıldı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Valerien Ismael maçtan sonra transferle ilgili yaptığı açıklamada "Çalışmalarımız devam ettiriyoruz. Transfer sezonu devam ediyor. Daha vaktimiz devam ediyor. Geliştirmemiz gereken yerler var. Bazı kilit oyunculardan mahrum olunca işler karışıyor." dedi.

Duyurdular: Beşiktaş, yıldız oyuncuyla görüşmelere başladı

İLK HEDEF NADIEM AMIRI 

Siyah-beyazlılar, Emirhan'ın Torino'ya gitmesi, Josef de Souza'nın sakatlığının ardından orta saha takviye için düşündüğü isim Nadiem Amiri. Beşiktaş kurmaylarının Afgan asıllı 25 yaşındaki Alman futbolcu için Leverkusen’e teklif yaptığı ortaya çıktı. Kartal’ın Almanya Milli Takımı forması da giyen Amiri'yi satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamayı planladığı belirtildi.

YILLIK ÜCRETİ 2.5 MİLYON EURO

Leverkusen’e 2019’da Hoffenheim’den 9 milyon euro bonservis karşılığında transfer olan Amiri geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Genoa’da top koşturmuştu. Siyah-beyazlıların yıllık ücreti 2.5 milyon euro olan Amiri ve Leverkusen’le yürütülen pazarlıklarda mutlu sona yakın olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

KANADA TAKVİYE MARSILYA'DAN

RMC Sport, Beşiktaş'ın kanada takviye arayışındaki Beşiktaş'ın Konrad de la Fuente için harekete geçtiğini ileri sürdü. Haberde, bonservisi Fransa'nın köklü kulübü Marsilya'da bulunan ABD'li yıldız ve kulübüyle görüşmelerin başladığı belirtildi.

Duyurdular: Beşiktaş, yıldız oyuncuyla görüşmelere başladı

OLYMPIAKOS DA KANCA ATTI

Konrad de la Fuente'yi isteyen yalnızca Beşiktaş değil. Yunanistan temsilcisi Olympiakos'un da bu transfer için düğmeye bastığı ifade edildi. Barcelona alt yapısından yetişen ve Fransız ekibiyle 2025'e kadar sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki futbolcunun piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

Duyurdular: Beşiktaş, yıldız oyuncuyla görüşmelere başladı

23 MAÇTA 3 GOLE KATKI SUNDU 

3 milyon euro karşılığında Marsilya'ya transfer olan ABD'li oyuncu, 23 maçta 1 gol 2 asistle 3 gole katkı sundu.