Voleybol Ebrar Karakurt Brezilyalıları kızdırdı! 'Arkadaşlar sakin olun'

Ebrar Karakurt Brezilyalıları kızdırdı! 'Arkadaşlar sakin olun'

01.07.2023 - 10:54 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde Brezilya'yı mağlup ederek önemli bir zafer elde etti. Müsabakada zaman zaman gerginlik yaşanırken Ebrar Karakurt'un paylaştığı şarkı sözünü yanlış anlayan Brezilyalı taraftarlar duruma kızdı. Konuyla ilgili Ebrar'dan açıklama geldi.

Ebrar Karakurt Brezilyalıları kızdırdı Arkadaşlar sakin olun

Kadın Milli Voleybol Takımı'mızın, 2023 Milletler Ligi serüveni devam ediyor. Filenin Sultanları, 3. hafta maçında güçlü rakibi Brezilya'yı 3-0 mağlup ederek büyük bir başarı elde etti. Maçta zaman zaman gergin anlar yaşanırken Ebrar Karakurt'un paylaştığı şarkı sözünü yanlış anlayan Brezilyalılar tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Ligde 8 galibiyet ve 3 yenilgisi bulunan A Milli Kadın Takımı, 3. sırada yer alıyor. Milletler Ligi'nde puan cetvelinde ilk 8 sırada yer alan takımlar, finalde mücadele etme hakkı kazanacak.

EBRAR KARAKURT COŞTU
Sultanlar, Brezilya karşısında set vermeden galibiyete uzandı. Nefes kesen maçta Ebrar Karakurt 19 sayı ile en skorer oyuncumuz olurken İlkin Aydın onu 12 sayı ile takip etti.

10 BLOK EDA VE ZEHRA'DAN
Orta oyuncularımız Eda Erdem Dündar ve Zehra Güneş, Brezilya'ya filede geçit vermedi. Eda Erdem 6 blok yaparken Zehra Güneş 4 blok ile katkı sağladı.

Ebrar Karakurt Brezilyalıları kızdırdı Arkadaşlar sakin olun

EBRAR'IN PAYLAŞIMI BREZİLYALILARI KIZDIRDI
Ebrar Karakurt'un paylaştığı "Gel bizim oralara ortalık karışsın…" şarkı sözlerini Brezilyalı taraftarlar yanlış anladı. Bazı sosyal medya hesaplarında bu duruma tepki gösterildi. Türk kullanıcılar ise bunun bir şarkı sözü olduğu dile getirdi.

Haberin Devamı

"ARKADAŞLAR SAKİN OLUN BU ŞARKI SÖZÜ"
Milli Takımın yıldız ismi Ebrar ise konuyla ilgili paylaşımda bulundu. "Bugün sosyal medyadan yaptığım paylaşımıma gelen tepkileri görünce çok şaşırdım. Arkadaşlar sakin olun bunlar sadece bir Türk şarkısının sözleri. Başka dile tercüme edildiğinde kulağa nasıl geliyor bilmiyorum. Bu sözler kötü bir şey değil aslında sadece iyi bir Türk pop şarkısı. Kimseyi kırmak istememiştim. Ve son olarak herkese konuşmadan önce akıllıca düşünmesini öneriyorum"

VARGAS VE SİMGE AKÖZ KADRODAN AYRILDI
2023 FIVB Kadınlar Milletler Ligi’nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımızın, üçüncü hafta kadrosu belli oldu. Vargas ve Simge Aköz kadrodan çıkarılırken yerine Gizem Örge ile Meliha Diken dahil oldu. Santarelli'nin Vargas'ı dinlendirip final etabında kadroya dahil etmesi bekleniyor.

ANTALYA'DA TEK MAĞLUBİYET
A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin Antalya'da düzenlenen ilk haftasında oldukça iyi bir başlangıca imza attı. Filenin Sultanları bu süreçte Güney Kore'yi 3-0, Sırbistan'ı 3-1 ve İtalya'yı 3-0'lık skorlarla geçti. A Milli Kadın Voleybol Takımı oldukça iyi bir performans sergilemesine rağmen Amerika Birleşik Devletleri'ne 3-2 mağlup olarak, Antalya etabını tamamladı.

Haberin Devamı

HONG KONG'DA TEK YENİLGİ
Filenin Sultanları, Hong Kong'da düzenlenen ikinci etap maçlarında da iyi bir performans sergiledi. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Hollanda'ya set vermedi. Ay-Yıldızlılar diğer maçta Polonya'ya 3-0 kaybetti. Filenin Sultanları ardından oynanan müsabakalarda Kanada'yı 3-0, Dominik Cumhuriyeti'ni ise 3-1'lik skorla mağlup etti.

JAPONYA'YA KAYBETTİKİ TAYLAND'I YENDİK
Tayland’daki ilk maçında Filenin Sultanları Japonya’ya setlerde 3-2 kaybetti. Setlerde 2-0 geriye düşen Sultanlar muhteşem bir geri dönüşe imza atıp mücadeleyi karar setine taşısa da sonunu getiremedi. Sonraki gün Tayland ile karşılaşan Sultanlar sahadan 3-0 galip ayrıldı.