Voleybol Eczacıbaşı Dynavit'ten Tijana Boskovic için resmi açıklama!

Eczacıbaşı Dynavit'ten Tijana Boskovic için resmi açıklama!

02.03.2023 - 12:12 | Son Güncellenme:

Sırbistan ile Dünya Şampiyonluğuna ulaşan ve sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Tijana Boskovic için Eczacıbaşı Dynavit'ten açıklama geldi. Boskovic için VakıfBank'ın ilgilendiği iddia edilmişti.

Eczacıbaşı Dynavitten Tijana Boskovic için resmi açıklama

Eczacıbaşı Dynavit, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Sırbistanlı pasör çaprazı Tijana Boskovic için açıklama yaptı.

Haberin Devamı

LİGLER BAŞLIYOR
Deprem nedeniyle durdurulan ligler yeniden başlayacak. Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Sultanlar Ligi'nde 18. hafta maçları 4 Mart Cumartesi günü yapılacak. AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu'nda 19. hafta mücadelesi ise 3 Mart Cuma günü oynanacak bir karşılaşmayla başlayacak.

VAKIFBANK'TAN BOSKOVIC HAMLESİ GELMİŞTİ
Gelecek sezonun takviyeleri için arayışlarını hızlandıran VakıfBank, Egonu'nun takımdaki belirsizliği nedeniyle pasör çaprazı arayışını sürdürüyor. Geçen hafta İtalyan basının haberine göre sarı siyahlılar, Paola Egonu'nun boşluğunu yıldız bir oyuncu ile doldurmak istiyor. Eczacıbaşı'nın Tijana Boskovic ile sözleşme uzatması nedeniyle Sırp oyuncudan olumsuz dönüş alan Vakıfbank yönünü Fenerbahçe'nin yıldızı Melissa Vargas'a çevirdi. Ancak Vakıfbank istediği yanıtı alamadı.

Haberin Devamı

KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA
Eczacıbaşı Dynavit, dünyanın en önemli voleybol yıldızları arasında yer alan ve sekiz yıldır turuncu beyazlı formayı giyen Tijana Boskovic ile yeni sözleşme imzaladı. 

Eczacıbaşı Dynavit, 2015 yılından bu yana takımda yer alan Sırp pasör çaprazı Tijana Boskovic'in sözleşmesini yeniledi.  Boskovic'in çok özel bir oyuncu olduğunu söyleyen Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karamercan, "Kulübümüzün bir sembolü haline gelen Tijana Boskovic ile sekizinci yılımızı tamamladık ve önümüzdeki dönem için de birlikte devam kararı aldık. Kendisi dünyanın en değerli ve özel voleybolcularından biri. Tijana ile önümüzdeki dönemde de devam ediyor olmamız bizleri çok mutlu ediyor. Umuyoruz ki birlikteliğimiz uzun yıllar devam eder ve birçok şampiyonluğun altına birlikte imza atarız" diye konuştu.

Boskovic açıklamasında şu ifadeleri kullandı: ''Eczacıbaşı ile yolculuğumun devam etmesinden dolayı çok mutluyum. Tüm isteklerimizi yerine getirmek ve en büyük kupaları kazanmak için çok büyük bir arzum var. Bu ekibe inanıyorum ve başarı için hep birlikte, her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağız.''

Eczacıbaşı Dynavitten Tijana Boskovic için resmi açıklama

KUPA VOLEY PROGRAMI BELLİ OLDU
2023 Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu’nda çeyrek final maçlarının programı belli oldu. Tek maç üzerinden oynanacak maçlar sonunda galip gelen 4 takım dörtlü finale yükselecek.

Haberin Devamı

7 MART SALI
17.00 Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit

8 MART ÇARŞAMBA
14.00 Türk Hava Yolları-Kuzeyboru
17.00 VakıfBank - Galatasaray HDI Sigorta
17.00 Aydın B.Şehir Bld. - Sarıyer Bld.

Yazarlar