Voleybol Eczacıbaşı kupa aşkına

Eczacıbaşı kupa aşkına

03.04.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

CEV Kupası Kadınlar finali ilk maçı bugün 19.30’da Belarus’ta oynanıyor. Eczacıbaşı VitrA, Minchanka karşısına rövanş öncesi avantajlı bir skor için çıkıyor.

Eczacıbaşı kupa aşkına

Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı, CEV Kupası finali ilk maçında bugün deplasmanda Belarus temsilcisi Minchanka ile karşılaşacak. Turuncu-beyazlı ekip Belarus’ta avantaj arayacak ve rövanş maçı 10 Nisan Salı günü Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak.

Haberin Devamı

Belarus’un başkenti Minsk’teki Uruchje Spor Sarayı’nda oynanacak maç 19.30’da başlayacak. Turuncu-beyazlı ekipten Büşra Kılıçlı, Belarus deplasmanından avantajlı bir skorla dönmek istediklerini belirtip “CEV Kupası bir adım uzağımızda. Kendimize olan inancımız ve güvenimiz tam, kupayı evimize getirmek için can atıyoruz” dedi.

Ziraat Bankası, CEV Kupası final ilk maçında bugün 19.00’da Rus Belgorod’a konuk olacak. Tarihinde ilk kez CEV Kupası’nda finale yükselen Ziraat, şampiyon olup bir ilki gerçekleştirmek istiyor. Voleybol Efeler Ligi play-off final serisinde de Arkas Spor ile Halkbank bugün ikinci kez karşı karşıya gelecek. Halkbank’ın 1-0 önde olduğu seride, ikinci karşılaşma saat 19.00’da İzmir Atatürk Voleybol Vestel Venus Spor Kompleksi’nde yapılacak.

Haberin Devamı

Yazarlar