Voleybol Eczacıbaşı'nda Simge Aköz için sakatlık şoku!

Eczacıbaşı'nda Simge Aköz için sakatlık şoku!

31.01.2024 - 12:10 | Son Güncellenme:

Eczacıbaşı Dynavit, milli oyuncu Simge Aköz’ün sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Eczacıbaşında Simge Aköz için sakatlık şoku

Filenin Sultanları ile bu yaz 3 kupa kazanan ve takımı Eczacıbaşı ile Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda altın madalya alan kaptan Simge Aköz'den kötü haber geldi.

Haberin Devamı

BURNUNDA ÇATLAK OLUŞTU
Kulübü Eczacıbaşı Dynavit, milli oyuncu Simge Aköz’ün sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı:

“Sporcumuz Simge Aköz’ün, Kuzeyboru maçı öncesinde yapılan ısınma bölümünde yüzüne top isabet etmesi sonucunda, burnunda çatlak oluşmuştur. Tüm tedavileri tamamlanan sporcumuz, çalışmalarını bir süre maske ile sürdürecektir. Kamuoyu bilgisine sunarız”

2019-2020 sezonundan Eczacıbaşı Dynavit takım kaptanı olan Simge Aköz, son yıllarda Tijana Boskovic’le birlikte bu görevi paylaşıyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE KRİTİK MAÇ
CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Eczacıbaşı Dynavit, yarın Ukrayna'nın Prometey takımı ile Romanya'da karşı karşıya gelecek.

Mioveni kentiyle aynı adı taşıyan salonda oynanacak karşılaşma, TSİ 19.00'da başlayacak.

Haberin Devamı

Eczacıbaşı Dynavit, 4 galibiyet ve 2 yenilgi sonucunda B Grubu'nu ikinci basamakta tamamladı. Oynadığı maçların 3'ünü kazanan ve 3'ünden yenilgiyle ayrılan Prometey ise E Grubu'nu aynı sıralamada bitirdi.

Turuncu-beyazlı takım, 7 Şubat'ta İstanbul'da yapılacak rövanş öncesinde avantajlı bir skor almaya çalışacak. Play-off turunu geçen ekip, çeyrek finale yükselecek

Yazarlar