Voleybol Eda Erdem Dündar'dan Melissa Vargas itirafı! Fenerbahçe Opet'in yıldızı şampiyonluk sonrası açıkladı

Eda Erdem Dündar'dan Melissa Vargas itirafı! Fenerbahçe Opet'in yıldızı şampiyonluk sonrası açıkladı

11.05.2023 - 22:31 | Son Güncellenme:

Misli.com Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i final etabında 3-0'lık net skorla geçerek şampiyon oldu. Sarı-lacivertlilerin kaptanı Eda Erdem Dündar, şampiyonluğun ardından gözyaşları dökerken Melissa Vargas'la ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

Eda Erdem Dündardan Melissa Vargas itirafı Fenerbahçe Opetin yıldızı şampiyonluk sonrası açıkladı

Zoran Terzic yönetimindeki Fenerbahçe Opet, Misli.com Sultanlar Ligi'nde final etabında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0'lık skorla devirdi. Sarı-lacivertliler, Misli.com Sultanlar Ligi'nde zafere ulaştıktan sonra Eda Erdem Dündar açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Opet'in kaptanı müsabakanın ardından yaptığı açıklamalada Melissa Vargas'la ilgili konuştu. Tecrübeli voleybolcunun itirafı ses getirdi. İşte ayrıntılar...

TÜM ŞAMPİYONLUKLARDA KADRODA

Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar, tekrarlanması zor bir başarıya imza attı. Tecrübeli voleybolcu, sarı-lacivertlilerin Misli.com Sultanlar Ligi'nde kazanılan 6 şampiyonlukta da kadroda yer alan tek isim oldu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Fenerbahçe Opet'te kazanılan şampiyonluk sonrası oyuncular duygu dolu anlar yaşadı. Kaptan Eda Erdem Dündar gözyaşlarını tutamayan isimler arasında yer aldı. Melissa Vargas'ın gözyaşları sırasında takım arkadaşını tebrik eden isim Arina Fedorovtseva oldu.

Fenerbahçe Opet'in yıldızları şampiyonluk sevincini anlattı. Sarı-lacivertlilerin liberosu Gizem Örge açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Çok duygu doluyum şu anda. Dipte dediğimiz bir noktadaydık takım olarak. Play-off serisi bizim için çok önemli bir gün olan 3 Mayıs'ta başladı. Taraftarlarımıza armağan olsun."

EDA ERDEM DÜNDAR'DAN İTİRAF GELDİ

Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar dev final sonrasında çarpıcı ifadeler kullandı. Taraftara seslenen tecrübeli voleybolcu, "Fenerbahçe'deki 15. sezonum ve 6. şampiyonluğum. Sahada her zaman yüzde 100'ümü vermeye çalıştım o yüzden içim çok rahat ve çok mutluyum. Başkanımıza, taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz. Şampiyonlar Ligi'nde birlikte üzüldük ama onlar bize inanmaya devam etti. Onlar bizim itici gücümüz" dedi.

Kaptan Eda Erdem Dündar maçın ardından Melissa Vargas'la ilgili flaş bir itirafta bulundu. Eda Erdem Dündar açıklamasında, "Bu sezon takımdaki herkes ekstra idman yapmak, video izlemek istedi. Herkes çok büyük fedakarlık yaptı. Arina, Ana 19 yaşındalar ama takımı sırtladılar bütün sezon, Vargas iki gündür 38 derece ateşle oynuyor. Üzerimden çok büyük bir yük kalktı, artık tadını çıkaracağım" diye konuştu.

Eda Erdem Dündar açıklamaları sırasında gözyaşlarına hakim olmadı.

Yazarlar