Futbol Ederson Brezilya milli takımının yeni hocasını açıkladı

Ederson Brezilya milli takımının yeni hocasını açıkladı

23.03.2023 - 17:13 | Son Güncellenme:

Brezilya Milli Takımı'nda yeni teknik direktörün km olacağı merak edilirken Kaleci Ederson konuyla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Ederson Brezilya milli takımının yeni hocasını açıkladı

 

Manchester City'nin başarılı kalecisi Ederson, milli takımdan arkadaşları Casemiro, Vinicuis Junior ve Militao ile bu konu hakkında konuştuklarını ve en güçlü ismin Carlo Ancelotti olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

TITE'NİN ARDINDAN ARAYIŞ
Tite'nin hayal kırıklığı yaratan 2022 Dünya Kupası'nın ardından Brezilya Milli Takımı'ndan istifa etmesi ile birlikte Brezilya Federasyonu yeni bir teknik direktör için arayışlara başlamıştı.

Birçok adayın geçtiği isimlerde son olarak Real Madrid'in teknik direktörü Ancelotti'de geçmekte. 63 yaşındaki teknik adam, Brezilya'da teknik direktörlük yapacağı iddialarını yalanlasada, Manchester City'nin başarılı kalecisi Ederson, Real Madrid'li takım arkadaşları ile yaptığı konuşmada Ancelotti'nin büyük olasılıkla Breziya'nın yeni teknik direktörü olacağını söyledi.

ÇOK BÜYÜK BİR İHTİMAL
Casemiro, vinicius ve Militao ile konuştuğunu söyleyerek sözlerine başlayan Ederson,"Bu konuyu Casemiro, Vinicius Junior ve [Eder] Militão ile tartışıyordum.Ancelotti'nin Brezilya Milli Takımı'nın başına geçmesi, şimdilik çok büyük bir ihtimal olarak görülüyor. Özgeçmişine bakın. Kısa süre sonra burada olup olmayacağını öğreneceğiz. Umarım hızlı bir şekilde yeni bir teknik direktör bulabiliriz. Beklentiyi ben de hissediyorum, çünkü çok fazla spekülasyon var. Brezilyalı mı yoksa yabancı bir teknik direktör mü? Aynı zamanda bu kaygıyı da yaşıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Ancelotti'nin Real Madrid ile sözleşmesi 2024 yılına kadar bulunuyor. Geleceği hakkında çeşitli iddialar atılan teknik adam, iddialar hakkında pek fazla konuşmuyor.

Yazarlar