Fenerbahçe Edin Dzeko: Fenerbahçe'nin uzun süre şampiyon olamaması hoş değil

Edin Dzeko: Fenerbahçe'nin uzun süre şampiyon olamaması hoş değil

24.01.2024 - 10:27 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 22. haftasında Başakşehir ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Edin Dzeko, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Edin Dzeko: Fenerbahçenin uzun süre şampiyon olamaması hoş değil

Edin Dzeko, ligde 16 golle krallık yarışında zirvede. Kritik maçlarda sahne alıp takımını sırtlayan Boşnak forvet için son Samsunspor karşılaşması iyi geçmedi. 37 yaşındaki oyuncu, kaçırdığı net fırsatlarla takımının 1 puana razı olmasının etkenlerinden biriydi.

Haberin Devamı

GÖZÜ BAŞAKŞEHİR MAÇINDA

Dzeko’nun oyundan çıkarılırken kulübeye doğru yaptığı el kol hareketleri de gündem oldu. Dünyaca ünlü golcü ise bunları arkasında bıraktı, gözünü Başakşehir mücadelesine çevirdi.

'ŞAMPİYONLUĞU HAK EDİYORUZ'

Edin Dzeko Başakşehir maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Bosna Hersekli futbolcu, “Başakşehir maçında hep birlikte en iyisini yapacağız. Samsunspor beraberliği bir kazaydı ve bizim ritmimizi düşürmeyecek. Kazanarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

YIldız oyuncu, “Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün ligde uzun süre şampiyon olamaması hoş bir durum değil. Ben ve arkadaşlarım bu hasrete son vermek için buradayız. Taraftarlarımız ve bu takım, şampiyonluğu hak ediyor. ‘‘

Yazarlar