Fenerbahçe Efsane futbolcudan Attila Szalai açıklaması! 'Her an transfer olabileceğini tahmin ediyorum'

Efsane futbolcudan Attila Szalai açıklaması! 'Her an transfer olabileceğini tahmin ediyorum'

28.08.2022 - 18:57 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansla Avrupa'dan takımların radarına giren Attila Szalai hakkında açıklama geldi. Macar futbolunun efsane isimlerinden Zoltan Gera, 24 yaşındaki oyuncunun geleceğine dair konuştu. Attila Szalai'nin her an büyük bir takıma transfer olabileceğini belirten Zoltan Gera, Macar futbolcu hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Efsane futbolcudan Attila Szalai açıklaması Her an transfer olabileceğini tahmin ediyorum

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de geleceği merak konusu olan Attila Szalai hakkında yeni bir gelişme yaşandı. 24 yaşındaki oyuncunun futbolunu, Macaristan futbolunun önemli isimlerinden Zoltan Gera yorumladı. Sarı-lacivertlilerin yıldızı hakkında transfer süreciyle ilgili çarpıcı ifadeler kullanıldı.

Haberin Devamı

SAVUNMANIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Fenerbahçe'nin tecrübeli savunmacısı gösterdiği performansla takımın vazgeçilmezi oldu. Sarı-lacivertlilerde bu sezon oynanan 9 müsabakada Jorge Jesus, Attila Szalai'ye de şans verdi. Tecrübeli stoper bu müsabakalarda 1 gol atma başarısı gösterdi. Avrupa'dan kulüplerin yakından ilgilendiği Attila Szalai hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Macaristan futbolunun önemli isimlerinden Zoltan Gera, İstanbul'da gerçekleşen kura çekiminin ardından konuştu.

Macaristan U21 Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Zoltan Gera genç futbolcuyu şu sözlerle tanımladı: "Attila'nın U21'de hocasıydım ve o dönem takımın kaptanlığını da yaptı. Harika bir karaktere sahip ve çok iyi bir çocuk. Son derece mütevazı. Her gün öğrenmeye devam ediyor. Sadece iyi bir oyuncu değil. Aynı zamanda takım içerisinde son derece pozitif ve çevresine yardımcı olmayı seven bir yapıya sahip."

Haberin Devamı

Efsane futbolcudan Attila Szalai açıklaması Her an transfer olabileceğini tahmin ediyorum

Attila Szalai'nin Macaristan Milli Takımı'nda gelecek yıllarda kaptan olabileceğini belirten Zoltan Gera, "Bu özellikleriyle gelecekte Milli Takımı'nda da harika bir kaptan olabilir. Özellikle Milli Takım 'daki oyununa baktığımızda üst düzeyde bir savunmacı olduğu net bir gerçek. Hem hızlı hem de güçlü. Hava toplarında etkili ve iyi bir sol ayağı var" diye konuştu.

"PREMİER LİG'DE RAHATLIKLA OYNAYABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

24 yaşındaki oyuncunun üst düzey liglerde başarılı olabileceğini kaydeden Zoltan Gera, "Bu özellikleriyle Premier Lig gibi üst düzey liglerde rahatlıkla oynayabileceğini düşünüyorum. Onun kariyerinde çok iyi bir yolda olduğunu düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

"HER AN TRANSFER OLABİLİR"

Attila Szalai hakkındaki transfer iddiaları hakkında da konuşan Zoltan Gera, "Onun geleceğiyle ilgili birçok transfer haberi yapılıyor. Onun her türlü rekabete hazır olduğuna inanıyor ve her an büyük bir takıma transfer olabileceğini tahmin ediyorum" dedi.

Efsane futbolcudan Attila Szalai açıklaması Her an transfer olabileceğini tahmin ediyorum

YAKIN TAKİP

Zenit ve West Ham United gibi kulüpleri peşine takan Attila Szalai'nin Fenerbahçe'yle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösterilen 24 yaşındaki oyuncu şu ana kadar 27 kez Macaristan Milli Takımı'nın formasını giydi.

Haberin Devamı