Dünya Kupası Ekvador'dan Enner Valencia açıklaması! 'Kocaman bir kalbi var'

Ekvador'dan Enner Valencia açıklaması! 'Kocaman bir kalbi var'

28.11.2022 - 21:30 | Son Güncellenme:

2022 Dünya Kupası'nın A Grubu'nun son maçında Senegal ile karşı karşıya gelecek Ekvador Milli Takımı'nda Teknik Direktör Gustavo Alfaro, Enner Valencia hakkında konuştu.

Ekvadordan Enner Valencia açıklaması Kocaman bir kalbi var

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu yıldızı Enner Valencia, 2022 Dünya Kupası'nda oldukça etkili bir performans sergiledi. Tecrübeli golcü Katar'la oynanan mücadelede 2 gol atarken, Hollanda karşısında da rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Fenerbahçe'nin 33 yaşındaki yıldızı gösterdiği performansla dikkat çekti ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle taraftarları korkuttu.

Haberin Devamı

Ekvador Milli Takımı Teknik Direktörü Gustavo Alfaro, Enner Valencia'nın sakatlığı ve diğer konulara dair açıklamalarda bulundu. Enner Valencia'nın sakatlığı hakkında gelen soruyu cevaplayan Alfaro, "Maalesef Valencia'nın dizinde bir incinme var ama onun kocaman bir kalbi var ve milli takım için her maçta oynamak istiyor. Senegal maçında da forma giymek istiyor" ifadelerini kullandı.

Enner Valencia'nın liderliğine ihtiyaçları olduğunun altını çizen Gustavo Alfaro, "Valencia'nın liderliği her zaman ihtiyacımız olan bir şey. Valencia, olağanüstü bir futbolcu. Milli takım için her zaman davet edeceğim bir isim. Onu Senegal karşılaşmasına hazırlamaya çalışacağız" diye konuştu.

Enner Valencia'nın Senegal müsabakasında forma giymek istediğini belirten Gustavo Alfaro, "Maçın başından itibaren oynayamasa da, belirli bir süre için hazır olacağını umuyorum" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Yazarlar