İtalya Serie A Eljif Elmas öve öve bitiremedi! 'En önemli insan'

Eljif Elmas öve öve bitiremedi! 'En önemli insan'

01.03.2023 - 19:08 | Son Güncellenme:

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve şu anki kariyerini İtalya Serie A ekibi Napoli'de sürdüren Eljif Elmas açıklamalarda bulundu. Bunun yanı sıra Elmas, takım ile ilgili görüşlerini aktardı.

Eljif Elmas öve öve bitiremedi En önemli insan

Serie A ekiplerinden Napoli'de forma giyen ve bu sezon gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken Eljif Elmas açıklamalarda bulundu. İtalyan basınına konuşan Elmas, bu sezon yakaladıkları çıkışı değerlendirdi.

Haberin Devamı

ELJİF ELMAS TÜRKİYE'Yİ UNUTMADI

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Kuzey Makedonyalı futbolcu Eljif Elmas, Türkiye'yi unutmadı.

Napoli'nin yıldız oyuncusu Eljif Elmas, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ili etkileyen deprem sonrasında, Cremonese'ye karşı gol attıktan sonra elleriyle ay-yıldız işareti yaparak Türkiye'deki depremzedeleri unutmadığını gösterdi.

Eljif Elmas öve öve bitiremedi En önemli insan

LİGİN FAVORİSİ NAPOLİ

Bu sezon İtalya Serie A'da inanılmaz bir çıkış sergileyen Napoli, ligin zirvesinde yer alıyor. Serie A'nın 24. haftası sona ererken zirveyi bırakmayan Napoli, oynadığı söz konusu maçlarda 21 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 2'de beraberlik aldı. En yakın takipçisi İnter'e 18 puan fark atan mavi-beyazlılar, 65 puanda ligin zirvesinde yer alıyor.

Haberin Devamı

ELJİF ELMAS'IN PERFORMANSI

Napoli'nin 23 yaşındaki genç futbolcusu Eljif Elmas, bu sezon İtalya temsilcisinde toplam 31 müsabakaya çıktı. Söz konusu maçlarda 6 kez rakip fileleri sarsmayı başaran Elmas, bunun yanında takım arkadaşlarına 1 kez gol pası verdi. Kuzey Makedonyalı futbolcunun güncel piyasa değeri 23 milyon euro olarak gösteriliyor.

Eljif Elmas öve öve bitiremedi En önemli insan

İşte Eljif Elmas'ın İtalyan basınına yaptığı açıklamalar...

Attığı goller için mutlu olduğunu dile getiren Elmas, "Takım olarak iyiyiz. Attığım goller için mutluyum, daha birçok maç var ve çift sayılara bile ulaşabilirim. Ligde 18 puan fark var, oynanacak çok sayıda maç var. Futbolumuzu düşünmeliyiz. Güzel şeyler yaptık, bunu sonuna kadar sürdürmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Luciano Spalletti ile ilgili de görüşlerini aktaran Makedon orta saha oyuncusu, "İlk günden beri onunla çalışmak bir zevk. Çocukken onu takip ederdim. Harika bir teknik direktör, kaliteli, iyi şeyler yapıyor. Spalletti olmadan bunları yapamazdık, o en önemli insan. Daha iyisini yapmak için onunla devam etmeyi umuyorum. Hala zor maçlarımız var ama neyi iyi yapmamız gerektiğini biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Eljif Elmas öve öve bitiremedi En önemli insan