Fenerbahçe Emre Belözoğlu transferi açıkladı! Okan Buruk ve Jorge Jesus sözleri

Emre Belözoğlu transferi açıkladı! Okan Buruk ve Jorge Jesus sözleri

30.06.2022 - 15:43 | Son Güncellenme:

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Medipol Başakşehir'de teknik direktörü Emre Belözoğlu, Beinsports'a birçok konuda açıklamada bulundu. Fenerbahçe'nin Jorge Jesus tercihini değerlendiren 42 yaşındaki teknik adam, yeni imza atan oyuncuyu da açıkladı.

Emre Belözoğlu transferi açıkladı Okan Buruk ve Jorge Jesus sözleri

Medipol Başakşehir, yeni sezona Burdur'da hazırlanıyor. Teknik direktör Emre Belözoğlu transfer çalışmalarından, bir dönem kaptanlığını yaptını Fenerbahçe'nin Jorge Jesus seçimine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'ARDA GÜLER ÇOK YETENEKLİ VE DEĞERLİ'

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler'e övgü yağdıran 42 yaşındaki teknik adam, "Çok yetenekli ve çok değerli bir oyuncu. Onun çok akıllı olduğunu ve futbolu hayatının merkezine koyduğunu bildiğimden Avrupa'da ülkemizi temsil edebilecek büyük bir yetenek olduğunu düşünüyorum" dedi. 

Emre Belözoğlu transferi açıkladı Okan Buruk ve Jorge Jesus sözleri

'JORGE JESUS, F.BAHÇE'NİN GENLERİNE UYGUN TEKNİK ADAM'

Yıllarca kaptanlığını yaptığı Fenerbahçe'nin teknik direktör olarak Jorge Jesus'u seçmesini yorumlayan Belözoğlu, "Fenerbahçe, bizden önce sezonu açtı. Fenerbahçe'nin olabilecek en doğru teknik direktörü getirdiğini düşünüyorum. Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin genlerine uygun hücumcu bir teknik adam. Sabırlı olurlarsa inandıkları kişilerin arkasında dururlarsa takımın başında doğru bir isim var" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 

Emre Belözoğlu transferi açıkladı Okan Buruk ve Jorge Jesus sözleri

TOLGA CİĞERCİ NEDEN AYRILDI? AÇIKLADI

Başarılı teknik adam, takımdan geçtiğimiz hafta ayrılan Tolga Ciğerci ile ilgili olarak şunları söyledi: "Tolga her şeyden çok sevdiğim bir kardeşim, beraber de top oynadım. Aslında Tolga'nın kalmasını ben de istedim, yönetim de. Türkiye'deki spor ekonomisinin ne yazık ki son senelerde geldiği noktayı düşündüğünüzde kulüpleri yöneten kişilerin de işleri kolay değil. 5 sene önce kazanmış olduğunuz TL bazında paraları aynı şekilde kazanmaya devam ediyorsunuz.

'MADDİ ANLAŞMAZLIKLAR OLUŞTU'

Ne yazık ki yabancı para birimleri de bu kadar değerlenirken, oyuncuların da kazançları TL'ye vurulduğunda bir o kadar daha artmaya başladı. Kulüplerin gelirleri sabit. Oyuncuların da haklı olarak daha fazla para kazanma isteği var. Burada anladığım kadarıyla maddi anlamda anlaşmazlıklar oluştu. Buna bağlı olarak Tolga ile ilgili böyle bir karar almak zorunda kaldık. Tolga'nın açıkçası takımda kalmasını istiyordum."

Emre Belözoğlu transferi açıkladı Okan Buruk ve Jorge Jesus sözleri

TRANSFERİ AÇIKLADI: AHMED TOUBA İLE İMZALADIK

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Emre Belözoğlu, "Bir futbolcumuz daha imzaladı, Ahmed Touba. Cezayir Milli Takımı'nın güncel oyuncusu. Sol stoper olarak kadromuza güç katacak. O da bugün mukavele imzaladı. Pazartesi inşallah bizimle beraber olacak. Ön tarafa da bitiricilik problemini çözebilecek, girdiğimiz pozisyonları değerlendirmede takıma yardımcı olabilecek 1 ya da 2 oyuncuya da ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Ama ekonomik şartlarımız müsait olduğu ölçüde. Çünkü başkanımız ve yönetimimiz bize çok yardımcı oluyorlar. Bizim adımıza bir F.Bahçe bir G.Saray bir Beşiktaş bir Trabzonspor'la transferde mücadele etmek imkansız gibi durum. Ama mevcutta da elimizde çok iyi kadro var. Küçük dokunuşlarla onlarla mücadele edecek potansiyelimiz olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

3+1 YILLIK İMZA

Emre Belözoğlu'nun açıklamasından sonra Medipol Başakşehir, Ahmed Touba transferini resmen duyurdu. Cezayirli savunmacı ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandı.

'OKAN ABİ HIRSLI VE YARIŞMACIDIR'

Galatasaray'ın başına geçen eski takım arkadaşı Okan Buruk'u da öven genç teknik adam, "Okan Abi, en yakın 2-3 dostumdan bir tanesidir. Tanıdığım en naif, düzgün insanlardan biridir. Hırslı ve yarışmacıdır. Oyunculuktaki profilini teknik adamlığa da taşıdı" değerlendirmesini yaptı. 

Haberin Devamı

EMRE BELÖZOĞLU'NUN INTER GÜNLERİ