Ankaragücü Emre Belözoğlu'ndan eleştirilere cevap! 'Bir lağım çukuru'

Emre Belözoğlu'ndan eleştirilere cevap! 'Bir lağım çukuru'

24.04.2024 - 00:08 | Son Güncellenme:

Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Beşiktaş ile berabere kalan Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlundan eleştirilere cevap Bir lağım çukuru

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Beşiktaş ile golsüz berabere kaldıkları mücadelenin ardından konuştu.

Haberin Devamı

Takımıyla gurur duyduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Emre Belözoğlu, “Bugün Beşiktaş'a net bir üstünlük kuran oyuncu grubum vardı. İnşallah finale çıkan takım oluruz. Bu takımın çok daha iyi yerleri hak ettiğini düşünüyorum Bu sene kendi adıma üzgün olduğum yer, skorlar gelmedi. Çok fazla beraberlik var. Ama yine de oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Ligde sağlam pozisyonda olmak istediklerini belirten Belözoğlu, "Oyunun galibi biziz ama bizi üzen bir skor oldu. Lige hemen döneceğiz. Ligde de kendimizi sağlam pozisyona alacak skorlara ihtiyacımız var. Bu takımın sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

Belözoğlu, Morutan’ın son durumu ile ilgili sorulan soruya ise “Taraftarlarımıza, oyuncularıma teşekkür ederim. İnşallah Morutan'ın büyük bir sakatlığı yoktur. Skor gelmedi ama oyun anlamında çok yüksek bir dominasyon vardı. Tendonda bir kopma varsa o zaman 6 ayı bulur. Ümit ediyorum öyle bir haber almayız. Böyle bir şey inşallah yaşamaz. Ama yaşarsa da çok iyi dönebilecek karaktere sahip bir oyuncu” cevabını verdi.

Haberin Devamı

"SOSYAL MEDYANIN BENİM İÇİN HİÇBİR ANLAMI YOK"

Alexis Flips'in performansının sosyal medyada eleştirilmesini değerlendiren Belözoğlu, “Sosyal medyanın benim için hiçbir anlamı yok. Gerçek olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir karşılığı olmadan bir lağım çukuru olduğunu düşünüyorum sosyal medyanın. Aleks bugün elinden geleni yapmaya çalıştı. Ben bir oyuncu transfer ederken, ondan bir performans bekleyerek ediyorum. Bugün performansında eleştirilecek bir şey bulamıyorum. Benim adıma sosyal medyanın hiçbir karşılığı yok. Bizim ailemize küfür edecekler, biz şikayetçi olduğumuzda bize yalvaracaklar yok öyle bir dünya! Bu ülkede, bu düzelmedikten sonra benim oyuncum ve ben mücadele etmek zorundayız. Sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yazarlar