Basaksehir Emre Belözoğlu'ndan İtalyanca cevap: Lider olarak çıkmak istiyoruz

Emre Belözoğlu'ndan İtalyanca cevap: Lider olarak çıkmak istiyoruz

26.10.2022 - 20:15 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi Medipol Başakşehir, yarın Fiorentina'ya konuk olacak. Mücadele öncesinde Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlundan İtalyanca cevap: Lider olarak çıkmak istiyoruz

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu 5. haftasında Medipol Başakşehir, yarın Fiorentina ile karşı karşıya gelecek. Başakşehir grupta 10 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Haberin Devamı

"LİDER OLARAK ÇIKMAK İSTİYORUZ"
Belözoğlu İtalyan gazetecilerin sorduğu soruya İtalyanca yanıt verdi. Mücadeleyle igili olarak Belözoğlu şu yanıtı verdi; "Yarın zor bir maç olacak. Bizim için önemi olan bir kupa. Buradan 1. olarak çıkmak istiyoruz. Karşımızda çok iyi bir teknik adam ve onun zorlu bir takımı var. 4 sene Milano'da yaşadım. Benim için İtalya, Türkiye'den sonraki en değerli ülke. Teknik adam olarak gelip burada ülke puanına ve ülkeme hizmet etmek çok değerli."

"Biz Fiorentina'nın maçlarını izlerken, oyun olarak üstün olduğu maçları kaybettiklerini gördük. Futbolda bu oluyor. Dışarıdan çok başka ama maçın içine bakıldığında çok farklı maç var. Lazio maçı da böyle oldu. Bizim karşımızda çok iyi bir takım var. İstanbul'daki gibi olmayacağını, zorlanacağımızı düşünüyorum. Her oyunumu kazanmak üzerine hazırlıyorum. Bu maça da böyle hazırlandık."

Haberin Devamı