Futbol Emre Belözoğlu'nun ekibinden ayrılmıştı! Selçuk Şahin'in yeni adresi belli oldu

Emre Belözoğlu'nun ekibinden ayrılmıştı! Selçuk Şahin'in yeni adresi belli oldu

06.10.2023 - 09:06 | Son Güncellenme:

Uzun yıllar Fenerbahçe forması giyen, futbolu bıraktıktan sonra da Emre Belözoğlu'nun yardımcılığını yapan Selçuk Şahin 1. adam olmak için Belözoğlu'nun ekibinden ayrıldığını duyurmuştu. Şahin'in yeni takımı belli oldu.

Emre Belözoğlunun ekibinden ayrılmıştı Selçuk Şahinin yeni adresi belli oldu

Son olarak Emre Belözoğlu’nun yardımcısı olarak Başakşehir’de görev alan Selçuk Şahin, teknik direktörlük kariyerine yurtdışında adım atıyor. Ankaragücü'nün yeni Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, ekibindeki 8 kişinin de Ankara'ya geleceğini ancak Selçuk Şahin ile ilgili bir tasarrufları olduğunu sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Belözoğlu, 'Teknik ekip olarak 8 arkadaşımla beraber geldik. Selçuk Şahin'le ilgili bir tasarrufumuz var ama onunla bir görüşmemiz olacak. İyi bir ekiple buraya geldik ve kulübümüzün başarısı için hep beraber çalışacağız' ifadelerini kullanmıştı.

GOSTIVAR SÜRPRİZİ  

Yoluna 1. adam olarak devam edeceğini duyurup bir süredir teklif bekleyen Şahin, Kuzey Makedonya takımı Gostivar’ın yeni teknik direktörü olmaya çok yakın. Anlaşmanın milli arada açıklanması bekleniyor. Gostivar’da eski Fenerbahçeli oyuncu Alper Potuk da forma giyiyor.

Yazarlar