Basaksehir Emre Belözoğlu'nun prensine Real Betis kancası!

Emre Belözoğlu'nun prensine Real Betis kancası!

15.06.2023 - 19:26 | Son Güncellenme:

Süper Lig'i 5. sırada bitiren Başakşehir, gelecek sezon transfer çalışmalarına başlamış durumda. Gözler takıma katılacak futbolculara çevrilirken, teknik patron Emre Belözoğlu'nun prensine Real Betis talip oldu.

Emre Belözoğlunun prensine Real Betis kancası

Bu sezon Emre Belözoğlu'nun yönetiminde ligi 5. sırada bitiren ve Türkiye Kupası Finali'nde Fenerbahçe'ye 2-0'lık skorla kaybeden Başakşehir'de ayrılık rüzgarı başladı. Art arda vedadan sonra şimdi de Belözoğlu'nun vazgeçilmez futbolcusuna İspanya ekibi Real Betis talip çıktı.

Haberin Devamı

ADNAN JANUZAJ İLE YOLLAR AYRILDI

Başakşehir, kiralık sözleşmesi sona eren Adnan Januzaj'ın kulüpten ayrıldığını açıkladı.

Başakşehir'den yapılan resmi açıklama şöyle;

"Turuncu-lacivertli formamız altında devre arasından bu yana başarıyla oynayan Adnan Januzaj'ın kiralık sözleşmesi sona ermiştir. Adnan'a kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz."

Emre Belözoğlunun prensine Real Betis kancası

CANER ERKİN'İN SÖZLEŞMESİ SONA ERDİ

Geride bıraktığımız sezonun devre arasında Başakşehir'e imza atan tecrübeli oyuncu, Süper Lig ekibinden ayrıldı. Turuncu-Lacivertliler, sözleşmesi sona eren yıldız oyuncuyla vedalaşıldığını resmen açıkladı.

Başakşehir'den gelen açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Futbolcumuz Caner Erkin'in sözleşmesi sona ermiştir. Caner'e kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz."

Haberin Devamı

REAL BETİS,TOUBA'NIN PEŞİNDE

Fanatik'in haberine göre bu sezonun başında RKC Waalwijk takımından 2 milyon euroya Başakşehir'e transfer olan Cezayirli futbolcu Ahmed Touba'ya İspanyol devi Real Betis transfer için resmi görüşmeler başladı.

Emre Belözoğlunun prensine Real Betis kancası

39 MAÇ ÇIKTI

25 yaşındaki defans oyuncusu bu sezon İstanbul temsilcisi Medipol Başakşehir'de 39 maça çıktı ve 1 gole imza attı.

Yazarlar