Futbol Emre Çolak futbolu bıraktığını duyurdu! İspanyollar şokta

Emre Çolak futbolu bıraktığını duyurdu! İspanyollar şokta

13.02.2023 - 10:21 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve kariyerine İspanya'da devam eden Emre Çolak, futbolu bıraktığını açıkladı. Emre'nin bu açıklaması İspanyollarda şok etkisi yarattı.

Emre Çolak futbolu bıraktığını duyurdu İspanyollar şokta

Son olarak İspanya 3. Lig ekiplerinden CF Intercity'nin formasını giyen Emre Çolak, futbolu bıraktığını açıkladı.

Haberin Devamı

Çolak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Futbolu bıraktım... Üzerimde emeği olan herkesin ellerinden öperim. Allah sizden razı olsun. Bugünden sonra ailemin mutluluğu için yaşayacağım. Ölüm var, sevdiklerinizle zaman geçirin" ifadelerini kullandı.

Emre Çolak futbolu bıraktığını duyurdu İspanyollar şokta

Emre Çolak sırasıyla Deportivo, Al-Wehdai Göztepe, Hatayspor, Fatih Karagümrük, Medipol Başakşehir ve CF Intercity gibi takımların da formalarını giydi. A Milli Takım formasını da terleten Emre Çolak, söz konusu çıktığı 4 karşılaşmada 1 asist ile oynadı.

İSPANYOLLAR ŞAŞKIN

Emre Çolak'ın futbolu bırakma kararı İspanyol basınında da şaşkınlığa yol açtı. İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Marca, Intercity'e imza attıktan 17 gün sonra futbola veda eden Emre Çolak için, "Ocak ayında imza attı, ilk maçında 30 dakika sahada kaldı ve emekli olduğunu açıkladı" manşeti attı.

Haberin Devamı

Emre Çolak futbolu bıraktığını duyurdu İspanyollar şokta

Haberde Emre Çolak'ın Intercity'nin dün Athletic Bilbao ile oynadığı maçın 30 dakikasında görev aldığı ve mücadelenin ardından soyunma odasında galibiyet kutlamalarına katıldığına yer verildi.

Takım arkadaşlarıyla ve teknik ekiple galibiyeti kutlayan Emre Çolak'ın gayet mutlu göründüğü belirtilirken, "Saatler sonra futbolu bıraktığını açıklayacak gibi durmuyordu" ifadesi kullanıldı.

PAYLAŞIMINI SİLDİ

Emre Çolak, futbolu bıraktığını Instagram'de bir hikaye gönderisi ile açıklamıştı. 31 yaşındaki oyuncu saatler sonra bu gönderisini kaldırma kararı aldı.

Emre Çolak'ın gönderiyi neden kaldırdığı ve futbolu bırakıp bırakmadığı sorusu İspanyol medyasında geniş yankı uyandırdı.

Kulübe yakın bir kaynaktan Marca'ya yapılan açıklama göre; "Biz de Instagram hikayesinde gördük. Büyük sürpriz oldu. Ne olduğu ile ilgili bir bilgimiz yok.

Türkiye'deki depremle alakalı olup, olmadığını da bilmiyoruz" ifadeleri kullanırken, kulübün oyuncuyla anlaşmaya çalıştığı öğrenildi.

 

 

 

Yazarlar