Beşiktaş Emre Kocadağ'dan Mete Kalkavan'a tepki! 'Dirseği görmedi'

Emre Kocadağ'dan Mete Kalkavan'a tepki! 'Dirseği görmedi'

22.01.2023 - 19:48 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Emre Kocadağdan Mete Kalkavana tepki Dirseği görmedi

Beşiktaş'ın Kayserispor'u 2-0 mağlup ettiği müsabaka sonrasında Emre Kocadağ basın mensuplarının sorularını cevapladı. Galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini belirten Emre Kocadağ, "Üst üste kazanmak önemli. Galibiyet serisini sürdürmeliyiz. Yaptığımız ve yapacağımız takviyeler, sakat oyuncularımızın takıma dönmesiyle daha iyi olacağız ve zirveyi zorlayacağız. Sezon başından beri Josef ve Ghezzal fazla aramızda olamadılar. Aboubakar takıma katıldı. Bir iki takviye daha düşünüyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Mete Kalkavan'ın kararlarını eleştiren Beşiktaş Asbaşkanı, "Mete Kalkavan’a değinmem lazım. Kalkavan takdir haklarını rakipten yana kullandı. Hakem Mensah’ın ikinci sarısını vermedi. Rosier’in kartından önce dirseği görmedi. Mete Kalkavan bizim oyuncularımıza kolaylıkla kart gösteriyor. Kalkavan nedense bizim maçlara negatif konsantre oluyor, bunu hissediyor ve kendisine sitemlerimizi iletiyoruz" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki'nin açıklamalarına cevap veren Emre Kocadağ, "Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki bana tavsiyede bulunmuş. 39 yaşındayım. Yöneticilik yaptığım süre boyunca üçü şampiyonluk toplam beş kupa gördüm. Kendisinden tavsiye alacak durumda olduğumu düşünmüyorum. Kendilerine bir tavsiye vermek isterim. Fenerbahçe düşmanlığı söyleminden kurtulsunlar. Bizim kimseye karşı bir düşmanlığımız yok. Kendi haklarımızı savunuyoruz. Nerede ne konuşacağımızı biliriz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Transfer çalışmalarından da bahseden Emre Kocadağ, "Hocamızın istediği transferleri yakın zamanda tamamlamayı planlıyoruz. Ghezzal ve Josef, Türkiye’de mevkilerinin en iyi oyuncuları. Sezon başından beri onlardan mahrumuz. Onların da kadroya dahil olmalarıyla daha iyi olacağız" diye konuştu.