Fenerbahçe Emre Mor: Heyecanlandıramazsam, o gün bırakmam gerekir

Emre Mor: Heyecanlandıramazsam, o gün bırakmam gerekir

27.10.2022 - 22:29 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nun 5'inci haftasında Rennes ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler 3-0 geriye düştüğü maçtan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Heyecan dolu müsabakada son golü atan genç yıldız Emre Mor açıklamalarda bulundu.

Emre Mor: Heyecanlandıramazsam, o gün bırakmam gerekir

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nun 5'inci haftasında Fenerbahçe, kendi sahasında Rennes'i konuk etti. Heyecan dolu maç 3-3 beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe'nin muhteşem geri dönüşünün mimarı Emre Mor maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Taraftarı mutlu etmek isteyen Emre Mor, "Muazzam bir destek veriyor taraftarımız. Bundan dolayı da futbol oynuyorum. Onları mutlu etmek istiyorum. Bugün en önemli şey geri dönüştü, bundan dolayı da keyifliyim" dedi.

 Geri dönüşü hak ettiklerini dile getiren genç futbolcu, "Michy'ye de hakkını vermek gerekiyor, rakibi engelledi ve bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldım. Şutu attım ve gol oldu. Şanslıydım, belki de diğer maçlarda şanssızdım, bilmiyorum. Bu geri dönüşü hak ettiğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

 Grubu birinci bitirmek istediklerini söyleyen tecrübeli futbolcu, "Geri döndük. Bu geri dönüşte inancımızın büyük bir payı vardı. Kaliteli bir takım olduğumuzu gösterdik. Bir sonraki maça en iyi şekilde odaklanacağız. Grubumuzda birinci olmak istiyoruz, bunu da hak ettiğimizi düşünüyorum" açıklamalarını yaptı.

Haberin Devamı

Taraftarı mutlu etmek için oynadığını dile getiren Emre Mor, "Bir gün taraftarı heyecanlandıramazsam, futbolu o gün bırakmam gerekir. Taraftarları mutlu etmek için oynuyorum" dedi.