Diğer Engeller Kemer Country'de aşılıyor

Engeller Kemer Country'de aşılıyor

02.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

2-3 Temmuz tarihlerini kapsayan Yetişkin, Kadın ve Veteran Biniciler Engel Atlama Türkiye Kupası, bugünden başlamak kaydıyla iki gün boyunca binicilik severlerin yoğun ilgisi ve katılımı ile Kemer Country Atlı Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Engeller Kemer Countryde aşılıyor

Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından her yıl Özel Unvan Yarışmaları adı altında programlanan ve tüm binicilerin katılımına açık olan “Yetişkin, Kadın ve Veteran Biniciler Engel Atlama Türkiye Kupası’nda” 2’si teşvik, 9’u kupa toplam 11 yarışma koşulacak.

Yetişkin Biniciler Türkiye Kupası, Eyüp Sabri Tuncer sponsorluğunda gerçekleştirilirken, Kadın Biniciler Türkiye Kupası, Kemer Country Atlı Spor Kulübü üyelerinden Lale Apa anısına “Lale Apa Kadın Biniciler Türkiye Kupası” adında koşulacak. Yarışmaların medya sponsorluğunu Demirören Medya ve Radyo üstlenirken, Sağlık Sponsorluğunu ise Hastane Derindere üstleniyor.

Profesyonel binicilerin keyifli bir turnuvada yer almak, atlı spor severlerin ise heyecan dolu yarışmalara şahit olmak için Kemer Country Atlı Spor Kulübü’ne davetli oldukları duyuruldu. Hem bugün hem de yarın müsabakalar sabah saat 08.00’den itibaren start alacak.

Haberin Devamı