Fenerbahçe Enner Valencia çılgınlığı! Transfer için taraftarlar devrede

Enner Valencia çılgınlığı! Transfer için taraftarlar devrede

09.01.2023 - 18:34 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin golcüsü Enner Valencia için gündemi sallayacak bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin Ekvadorlu golcüsü için Güney Amerika ekibinde taraftarların devreye girdiği belirtildi.

Enner Valencia çılgınlığı Transfer için taraftarlar devrede

Fenerbahçe'nin yıldızı Enner Valencia konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya başladı. Sarı-lacivertlilerdeki geleceği belirsizliğini koruyan Ekvadorlu golcüye Güney Amerika'dan talip çıktığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin yıldızı için taraftarların devrede olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

ESPN'de yer alan habere göre; Arjantin ekibi River Plate'te taraftarlar, kulüpten Enner Valencia'nın transfer edilmesini istedi. River Plate taraftarlarının Enner Valencia için sosyal medyada harekete geçtiği kaydedildi. Teknik direktör ve yönetim cephesinin Enner Valencia transferi için şu ana kadar herhangi bir adım atmadığı vurgulandı.

Enner Valencia'nın 2022 Dünya Kupası'nda gösterdiği performans nedeniyle River Plate taraftarlarının dikkatini çektiği kaydedildi. 33 yaşındaki santrfor, bu sezon Fenerbahçe formasını 25 müsabakada terletti. Ekvadorlu golcü bu süreçte 15 gol ve 4 asist üretti. Enner Valencia'nın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek.