Futbol Erce Kardeşler: 5 dakika iyiyim, 10 dakika kötüyüm

Erce Kardeşler: 5 dakika iyiyim, 10 dakika kötüyüm

01.03.2023 - 23:43 | Son Güncellenme:

Deprem felaketi nedeniyle dayanışma ve yardım amacıyla düzenlenen "Omuz Omuza" kampanyasında söz alan Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler, duygu yüklü açıklamalarda bulundu.

Depreme Hatay'da yakalanan kaleci Erce Kardeşler, 'Omuz Omuz'a kampanyasında duygu dolu açıklamalarda yaptı. 28 yaşındaki file bekçisi "Çok ciddi kayıplarımız var. O gün de bildiğiniz üzere 3 puanı almıştık. Atsu abi golü atmıştı, stadyum çok sevinmişti. Böyle bir şeyin başımıza geleceğini aklımızın ucundan geçirmemiştik. Birçok şehrimiz bizler gibi etkilenmişti. Ne desek her şey boş.

Haberin Devamı

'HER ZAMAN ONLARA DESTEK VERELİM'

Çok fazla kayıp verdik. Oradaki insanları hiçbir zaman unutmayalım. Bizler ailemize kavuştuk. Bazen 5 dakika iyiyim, 10 dakika kötüyüm. Her zaman onlara destek verelim. Gereken dersleri çıkaralım ki bu millet bir daha böyle acılar yaşamasın. Kalbimin bir kısmı üzgünüm ama Hatay'da kaldı" şeklinde konuştu.

'RIBEIRO, ERCE'NİN ÜZERİNE ATLAYIP KURTULMUŞ'

Hatayspor Antrenörü Ekrem Ekşioğlu, deprem felaketi hakkında düşüncelerini aktardı. Ekşioğlu şöyle konuştu: "Sevdiğimiz, tanıdığımız birçok insan hayatını kaybetti. Ben de kendi mucizemi yaşıyorum. 7 katlı bir binadaydım ve bina çöktü. Bugün burada olmam bana mucize gibi geliyor. Kendi yaşadıklarımı ve arkadaşlarımın yaşadıklarını hayatım boyunca unutamayacağım. Ribeiro evinden Erce Kardeşler'in üzerine atlayarak kurtulmuş."